Przejdź do forum
Rakeback GGPoker

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Rakeback GGPoker

2 Posty
2 Użytkownicy
7 Reakcje
1,937 Wyświetlenia
red55

Witam
Otoz sytuacja jest taka mam znajomego ktory gra te same limity co ja (6+ nl25) i rakeback jaki dostajemy dosc mocno sie rozni bo dostaje go 2 razy mniej.
Żeby być dokładnym ja jestem na systemie skrzynkowym Gold Octopus gdzie srednio powinienm dostawać niecale 40%, a kolega na flacie gdzie ma 50% (wiec roznica powina byc w okolicach 10%).
Tak napewno wszystko zostalo dobrze policzone na sporej probce ( jesli bedzie taka potrzeba to wypisze tutaj ile dostaje ja i kolega % za np 1k handow w tej chwili nie pamietam)
Obiło mi sie o uszy że GG ma swoje profile graczy od których jest obliczana rzeczywista kwota z której bedzie odliczany rakeback, no ale zeby roznica byla az tak kolosalna to sie nie spodziewalem.
Dodam ze obaj mamy podobyny winrate, i jeszcze takie maly pytanie czy taka roznica moze brac sie stad ze ja ma mam polaczone konto z PS a kolega nie?

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
LAPA2000

Przyjmij sobie, że średnio będziesz dostawał 50% tego co oferują. PVI to mnożnik, czytałem, że może spaść nawet do 0,1. Jest za to jednak dużo bardziej elastyczny niż na starsach, gdzie reg ma zawsze najdroższe skrzynki i 1% rb. Najniższy jaki widziałem u siebie to 0,2 (czyli 20% tego co wynikałoby z raku). Zbiegło się to w czasie z wypłatą i całkiem dobrym winratem w tym czasie, także to mogą być główne czynniki. Jak chcesz dokładnie sprawdzić jakie masz PVI to PokerTracker pokazuje dobry wynik raku do zbierania punktów fish buffet ( bez 1bb na poty 30bb+ bo ten rake nie jest do tego nawet wliczany).

Odpowiedz
Cytat