Przejdź do forum
Puste białe okna "C...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Puste białe okna "Cashier" i "My info"

14 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
2,361 Wyświetlenia
buchal
Legacy Member

Resinstalowałem kilka razy i wciąż to samo. Mogę się zalogować i grać, ale okna kasjera i mojego konta wyglądają tak:

img62.pixhost.to/images/46/239516671_1.png
img62.pixhost.to/images/46/239516669_2.jpg

I jeszce taki błąd mi wyskakuje - czasem podczas instalacji, czasem po uruchomieniu GG:
img62.pixhost.to/images/46/239521439_3.jpg

Czy ktoś może mi pomóc?

Odpowiedz
Cytat
13 odpowiedzi
FulHaus
PokerStrategist

A na stronie www jak się zalogujesz?

Odpowiedz
Cytat
buchal Autor wątku
buchal
Legacy Member

Na stronie działa.

Odpowiedz
Cytat
buchal Autor wątku
buchal
Legacy Member

Napisane przez FulHaus
A na stronie www jak się zalogujesz?

Jak obecnie najlepiej wypłacać kasę z GG?
Właśnie przeniosłem się ze starsów gdzie używałem Eco i nie wiem, co i jak. Z góry dzieki za pomoc!

Odpowiedz
Cytat
FulHaus
PokerStrategist

Musisz założyć jakiś inny portfel (Eco już nie obsługuje poker roomów), który jest obsługiwany przez GG i wpłacić przez niego jakąś kwotę, żeby móc potem na niego wypłacać.

Odpowiedz
Cytat
buchal Autor wątku
buchal
Legacy Member

Napisane przez FulHaus
Musisz założyć jakiś inny portfel (Eco już nie obsługuje poker roomów), który jest obsługiwany przez GG i wpłacić przez niego jakąś kwotę, żeby móc potem na niego wypłacać.

A jaka jest obecnie najlepsza opcja?

Odpowiedz
Cytat
FulHaus
PokerStrategist

Sporo osób przechodzi z Eco na MuchBetter.

Odpowiedz
Cytat
buchal Autor wątku
buchal
Legacy Member

Napisane przez FulHaus
Sporo osób przechodzi z Eco na MuchBetter.

W Muchbetter operacje muszę dokonywać na telefonie?

Odpowiedz
Cytat
FulHaus
PokerStrategist

Tak, tylko przez mobilkę, sam ostatnio zakładałem u nich konto.

Odpowiedz
Cytat
buchal Autor wątku
buchal
Legacy Member

Napisane przez FulHaus

Wie ktoś może jak sie zweryfikować na netellerze? Przesyłam im duże, wyrażne skany i zdjęcia dowodu w pliku i za każdym razem odpowiadaja, że mają problem z rozpoznaniem twarzy. :-(

Odpowiedz
Cytat
buchal Autor wątku
buchal
Legacy Member

Panowie, błagam pomóżcie proszę z tym netellerem, bo się pochlastam. :f_cry:

Wybieram "weryfikacja przy użyciu kamery internetowej", prześlij plik z urządzenia, uploaduję JPEGa a system ciągle zwraca "nie widzimy poprawnie twojej twarzy". Próbowałem z dowodem, prawem jazdy, z mocnym oświetleniem, słabym, pod takim kątem, innym, za każdym razem duże, świetnej jakości zdjęcia a system je odrzuca. Napisałem do supportu, to odpisali: "Prosimy o ponowienie proby weryfikacji Pana konta NETELLER. Sugerujemy przejrzenie nastepujacego artykulu www w celu dowiedzenia sie jak zweryfikowac Pana tożsamosc.".

Weryfikowałem się zdjęciami dowodu na Ecopayz, GG i w innych miejscach i nigdy nie było problemu a tu jak głową o beton.
Czy wie o co może im chodzić? :f_cry:

Odpowiedz
Cytat
FulHaus
PokerStrategist

A trzeba koniecznie zrobić weryfikację przy pomocy kamery internetowej? Nie można po prostu zrobić fotę i im wysłać?

Odpowiedz
Cytat
buchal Autor wątku
buchal
Legacy Member

Napisane przez FulHaus
A trzeba koniecznie zrobić weryfikację przy pomocy kamery internetowej? Nie można po prostu zrobić fotę i im wysłać?

No właśnie są tylko trzy opcje weryfikacji: przez facebooka, aplikację na komórkę lub kamerę internetową. Wybieram kamerę i "prześlij plik z urządzenia", ale jej nie używam - po prostu wysyłam JPEGa i kicha.

Odpowiedz
Cytat
emomaniac
Oldschool Grinder

Jak im zdjęcie nie pasuje to zrób gdzieś skan dowodu jak najlepszej jakości.

Odpowiedz
Cytat