krypto ma mniejsze prowizje ?
Napisane przez bori009988
jak masz promocje w bitomacie to czasem w ogóle nie ma prowizji w bankomacie blikiem tez można wypłacać krypto jak ktoś ogarnięty jest przez kangę.
jak masz promocje w bitomacie to czasem w ogóle nie ma prowizji w bankomacie blikiem tez można wypłacać krypto jak ktoś ogarnięty jest przez kangę.
no ja nie ogarniety, moja jedyna stycznosc z krypto to wplata na buka przez gielde bitbay i tam byly jakies prowizje w ta i z powrotem
no ja nie ogarniety, moja jedyna stycznosc z krypto to wplata na buka przez gielde bitbay i tam byly jakies prowizje w ta i z powrotem
z tego co widzę najlepiej wpłacać blikiem a wypłacać krypto i na bankomat lub bitomat
ale gdzie trzymac to krypto bo na gileldach to chyba srednio
bezposrednio z gg > bitomat sie da ?
ale gdzie trzymac to krypto bo na gileldach to chyba sredniobezposrednio z gg > bitomat sie da ?
exodus albo trust wallet
a co sądzicie o wypłacie na skrill a potem ipko jaka prowizja czy to będzie bezpieczne
byleby wyplaty nie znikly bo zostanie mifinity. Mogliby jetona doddac
Dziś nad ranem próbowałem wypłacić na Skrill, odrzuciło transakcję. Czy ktoś mógłby sprawdzić/potwierdzić że u niego wypłaty na Skrill przechodzą?
Dziś nad ranem próbowałem wypłacić na Skrill, odrzuciło transakcję. Czy ktoś mógłby sprawdzić/potwierdzić że u niego wypłaty na Skrill przechodzą?
Poczytaj ten temat:
https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=523726
DAC8 automatyczne raportowanie kazdej transkacji krypto, w tym wyplat z bitomatu = koniec anonimowosci, a wiec koniecznosc rozliczania pitu. Ktos sie w ogole bedzie bawil w ten sposob i sie tak wyswietlal?