witam mam problem z podpieciem konta gg z pokerstrategy. Niby jest napisane ze zaktualizowane ale dalej strategy point nie wlatuja na pokerstrategy jak gram na gg. Jak wejde w oferty bonusow. Jak wejde w strategy point do stars i reszta mam zaktualizowane a pod GG jest napisane wybierz swoj bonus. Pisalem do pokerstrategy ale jakos od tygodnia czekam na email i chyba sie nie doczekam moze jest ktos kto mi podpowie co tutaj zrobic. Jednak chcialo by sie czytatac artykuly juz od zlota np.. a tu lipa...
Cześć,
A gdzie pisałeś? Jeśli chcesz się skontaktować z supportem, wyślij ticket (na dole strony).
Z tego co się dowiedziałem, podałeś username z GG w 2020 roku. Skoro nie otrzymujesz StrategyPoints, to konto prawdopodobnie nie zostało poprawnie powiązane i nie jest traktowane jako założone za pośrednictwem PokerStrategy.
A da się podpiąć założone już konto?
Ja wpisałem kod bonusowy zamiast w panelu rejestracji dopiero w momencie wpłaty depozytu
Ja mam inny problem, ale też związany z kontem, bo raz nalicza jakieś punkty po tym jak podpinałem przy rejestracji konto na GGPoker a raz nie (częściej nie). Czym to może być spowodowane?
Również mam problem z otrzymywaniem Strategy Points, założyłem konto z linku referencyjnego, obecnie gram już 10 dzień na GGPoker, wykonując przy okazji wszystkie powitalne zadania jakie otrzymałem, a punktów na stronie brak...
Hej,
Czy problem został rozwiązany? Widzę, że otrzymałeś jakieś StrategyPoints, ale niestety nie mogę sprawdzić z jakiego roomu. Jeśli nie, proszę napisz ticket do naszego supportu (na dole strony pomocy).
Na GGPoker StrategyPoints są przyznawane zbiorczo za poprzedni okres bez podziału na poszczególne dni. Czyli jeśli np. pograsz dzisiaj, to należne za ten dzień StrategyPoints nie zostaną przypisane na stronie z tabelką StrategyPoints do 7 czerwca tylko do dnia, w którym otrzymamy raport od GGPoker. I będą to StrategyPoints przyznane zbiorczo za dłuższy okres.
Napisz proszę napisz ticket do naszego supportu (na dole strony pomocy).
faktycznie coś przyszło. Pytanie czy za grę, czy za udzielanie na forum?
reaktywowałem też konto na Poker stars ale nie pamiętam czy było przypisane do poker srategy.
Czy są się to jakoś sprawdzić?
Spinek a jak przeliczane są te Strategy Points na tym najgorszym poker roomie (oczywiście mam tu na myśli ten nieszczęsny GGPoker)?
Na tej stronie możesz sprawdzić, skąd otrzymujesz StrategyPoints. Napisz ticket z danymi konta na PokerStars, będzie można sprawdzić czy kiedykolwiek były za grę na nim przyznane jakieś punkty. Skoro je "reaktywowałeś", a masz konto na PokerStrategy od 01.05.2023 to może jest on przypisane do jakiegoś innego, starszego konta?
@aleasy77
Przelicznik powinien być taki:
1 $ rake'u = 3 StrategyPoints
Cześć. Mam ten sam. Problem, punkty z GG poker nie są przeliczanie. Wpisalem nick, ale konto jest niepowiązane.
Hej TRop3r,
A czy konto było założone z linków z PokerStrategy.com? W takich sprawach najlepiej napisać ticket do supportu (na dole strony).