Przejdź do forum
kilka pytań

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

kilka pytań

13 Posty
7 Użytkownicy
2 Reakcje
2,716 Wyświetlenia
OnlyNutzz

Czy działa HM albo jakiś tracker na GGPoker? Czy istnieją programy typu StarsHelper tylko przeznaczone na GGPoker? Chodzi o automatyczne bety, jakieś okienka z obliczonymi oddsami, RNG itd.

Jak są liczone punkty w promocji Rush&Cash? Widzę tabelę z wynikami:

https://www.ggpoker.com/poker-promotions/rush-and-cash-400k/

i tygodniowo ktoś nabił 14,796 punktów na nl50, co wydaje się kosmiczną liczbą. Po próbnej godzinie na nl50 wyszło mi 100 punktów na godzinę na 3 stołach, czyli to jakieś 150h tygodniowo :D To jakieś boty?

Odpowiedz
Cytat
12 odpowiedzi
dawidstr

A dostajesz strategypoints za gre na gg ?

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz Autor wątku
OnlyNutzz

Mam konto podpięte pod lepszą ofertę.

Odpowiedz
Cytat
dawidstr

wbudzilas moja ciekawosc. mozesz napisac cos wiecej o tej ofercie ? bo tez mam konto na gg

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz Autor wątku
OnlyNutzz

W sofcie ggpoker -> pokercraft tam sprawdzam swoje wyniki i to się nie pokrywa ze stanem bankrolla. WTF? Czy te hand history działa tak sobie, że brakuje rozdań?

Odpowiedz
Cytat

Z tego co mi wiadomo to te wyniki nie pokazują pobranego rake więc możesz mieć mniej w rollu niż jest wykres

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz Autor wątku
OnlyNutzz

wtf to niezły mają tam rake na przestrzeni 9000 rozdań na nl50 różnica wynosi ponad 8 buy inów.

Odpowiedz
Cytat

$0.25 / $0.50 5% - $0.05 for each $1 maksymalnie $5

"No Flop rake rule
On most poker networks, no rake will be taken from the pot if the hand has not seen a flop. GGNetworks differs a bit from this rule. In the occasion that there was at least a 3bet preflop, rake will be taken regardless if the hand sees a flop or not. So in short:

No flop AND no preflop 3bet = no rake
Hand sees the flop OR a preflop 3bet = rake will be payed"

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz Autor wątku
OnlyNutzz

OMG, czyli niby dają rakeback, ale rake mają w cholerę większy niż na PokerStars, gdzie rake wynosi 4.50% z cap 2.50$, czyli na Starsach na nl50 przy puli większej niż 55$ rake osiąga cap, gdzie na GGPoker rake osiąga cap przy publi 100$.

To już wolę zerowy RB na Starsach, ale mieć zajebisty soft :D Wyrobię bonus i spadam z GGPoker.

A da się wyłączyć te gówniane komunikaty o insurance przy każdy allinie? Nic mnie na tym sofcie nie trigeruje jak te durne wyskakujące okienka ...

Odpowiedz
Cytat
rzadz1ak

Cześć. Podepnę sie do wątku. Czy są na tym roomie s&g?

Odpowiedz
Cytat
GrzechuBrzeg

Załozyłem dzis konto na gg poker podpiąłem pod pokerstrategy i nie mogę dokonać depozytu. Wyświetla mi się strona w internet explorer i jak klikam depozyt nie ma żadnej reakcji. Ktoś może pomóc? Dziwna sprawa, że nie mogę wpłacić pieniędzy.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez rzadz1ak
Cześć. Podepnę sie do wątku. Czy są na tym roomie s&g?

Podbijam pytanie. W którym miejscu znajdują się sity 6-max i 9-max?

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry

nie mozna wylaczyc insurance :P rak , ps krol ! wee

Odpowiedz
Cytat