Przejdź do forum
zwłoka z wypłatą

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] zwłoka z wypłatą

9 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
761 Wyświetlenia
wujekryba
Oldschool Grinder

Ile czasu trzeba czekać średnio na wypłatę na netka (wpłacałem też przez niego)? Ja czekam już 3 dni. Odpisali mi po pierwszym dniu, że muszę poczekać do 48 godzin. Może miało znaczenie to, że wczoraj była niedziela? Martwię się trochę bo kiedyś już miałem podobną przygodę z titanem gdzie moje pieniądze przepadły (nawet nie było nic w bieżących transakcjach). Dopiero po 2 tygodniach codziennego wysyłania maili przelali mi $ na netka.

8 odpowiedzi
SJS
SJS
Elite Grinder

Witam, zawsze przy przelewach lub transakcjach bankowych podawane godziny odwołują się wyłącznie do dni roboczych. Tak więc jeżeli zleciłeś przelew w weekend, 48H minie dopiero we wtorek. Chyba, że wybrany poker room realizuje wypłaty w weekendy to można trochę szybciej otrzymać środki.

wujekryba Autor wątku
wujekryba
Oldschool Grinder

ok, dzięki za odpowiedź

u mnie pierwsza wypłata na MB z FTP trwała równo 48h. następne już dużo krócej (nawet kilka h w dzień roboczy)

wujekryba Autor wątku
wujekryba
Oldschool Grinder

zleciłem wypłatę w sobotę i pewnie jest tak jak napisane wyżej bo dostałem ją dziś.

grzesiek
Elite Grinder

w czwartek rano zleciłem wypłatę przed MB, przez które wpłacałem. Na ich stronie pisze że wypłaty dochodzą w 48h, a minęło już znacznie więcej (nawet odliczając weekend). Czy takie przedłużenia często się zdarzają?

maxxiseek
PokerStrategist

Ja zleciłem w piątek wieczorem. W poniedziałek wieczorem napisałem maila i dostałem odpowiedź, że jest duzo przelewów itd. i do dzisiaj nie otrzymałem pieniążków. Jutro rano piszę kolejnego...

piotrekbc
PokerStrategist

U mnie podobnie..zleciłem wypłatę w sobotę o 14..i kasy nadal nie ma...support taką samą odpowiedź udzielił jak Wam...chociaż jak kiedyś wypłacałem 50$ to trwało to dosłownie parę godzin. Pozostaje czekać, bo support nie jest za bardzo skory do pomocy.

Musicie uzbroić się w cierpliwość bo ciężko coś zaradzić w takich sytuacjach ;/