Otoz raz juz zamawialem zegarek i okulary i po 2 miesiacach dostarczyl mi je pan listonosz, teraz chcialem zamowic pare koszulek i kurtke z dzialu Shirt/T-Shirts/Outwear
chcialem spytac czy nie bedzie problemow z dostarczeniem bo nie mam zamiarow przechodzic cyrkow tak jak co niektorzy tutaj zamawiajac zetony ;d
innymi slowy co mozna a czego nie mozna zamowic normalnie ze sklepu? ;]
Witam.
Wszystkie produkty oferowane w sklepie można "normalnie" zamówić, nie widzę w tym problemu, zwłaszcza, że wcześniej takowe do Ciebie doszły bezproblemowo.
Pozdrawiam.
Problemy są chyba tylko z żetonami no i oczywiście z elektroniką inne rzeczy dostaniesz tak jak za pierwszym razem.
ok zamowilem 5 rzeczy, czy to zawsze przychodzi oddzielnie czy mozna dostac wszystko w jednej przesylce? Bo tak jakos to dziwne
Z tym nigdy nie wiadomo. Czasami dostawałem wszystko w jednej paczce, czasami jedną, bądź dwie rzeczy w jednej paczce, a po 2-3 tygodniach resztę rzeczy.
Raz nawet dostałem wszystkie rzeczy w jednym czasie, jednak rozdzielone w dwóch odzielnych pudłach.
Nie zgadniesz.
pzdr
Problemy są chyba tylko z żetonami no i oczywiście z elektroniką inne rzeczy dostaniesz tak jak za pierwszym razem.
Z elektronika nie ma żadnych problemów(tzn. nie pobierają cła), bo wysyłana jest z Unii Europejskiej. Problemy(cło) z żetonami i innymi przedmiotami wynikają jedynie z blednie ustalonej wartości przedmiotu lub niemożności ustalenia jej przez urzędnika. W większości wypadków wystarczy napisać do support i poprosić o fakturę, a następnie wysłać ja do urzędu celnego.