Przejdź do forum
wypłaty NETeller

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] wypłaty NETeller

190 Posty
76 Użytkownicy
0 Reakcje
24.8 K Wyświetlenia

Ja czekam już 5 dzień. Pisałem do supportu i dostałem odpowiedź że mają "problem z wypłatami" i dziękują mi za cierpliwość. Coś się święci czy to normalne ostatnio?

imgoingtomirage
PokerStrategist

Jak można przeczytać we wcześniejszych postach ludzie czekają około 5-7 dni na taką wypłatę.
Należy też zauważyć, że jeśli jest to czyjaś pierwsza wypłata, to czas może się przedłużyć w związku z weryfikacją danych osobowych.

Pozdrawiam.

mgrudzie
Oldschool Grinder

wlasnie doszla mi kasa zlecona 3.06

mlooody88
Oldschool Grinder

po 8 dniach kasa doszla

Americano96
PokerStrategist

Doszła kasa na netka zlecona 1.06

kaftanos
PokerStrategist

kasiorka z 1.06 na koncie

OK, widzę że zlecenia z czerwca już idą więc grzecznie zapytałem supportu co z moją wypłatą zleconą 1.06 i dostałem taką odpowiedź. Nie brzmi to jaoś strasznie optywistycznie...

Hello,

After reviewing your account, your Neteller withdrawal for $xxx is still being processed.

Unfortunately we are currently experiencing delays in processing your withdrawal request.

We understand the importance of receiving your funds in a timely manner and are working as a priority to minimise these delays. We apologise for any inconvenience caused.

Thank you for your patience in this matter.

Najciekawsze jest, ze jak zawsze na odpowiedź od nich trzeba sporo poczekać to tym razem przyszła po 30 minutach.

Przed chwilą doszło!

Szahaj
Oldschool Grinder

czekam już od 4tego na kesz, komuś doszło jakoś ostatnio. 6tego poszedł nastepny withdrawal, myślicie że dojdą razem jak już przejdzie z processing?

DelPiero8813
PokerStrategist

ja nadal czekam od 03.06 ;/ a już niektórzy z 03.06 dostali a ja nie ;/

jurata
Oldschool Grinder

tez czekam dlugo.. zdaje sie ze zlecilem wyplate kolo 1 czerwca ale nie wiem jak dokladnie sprawdzic date :/ w kazdym razie troche dlugo to trwa

Zlecona 02.06, cały czas processing.

Datę zlecenia wypłaty możesz sprawdzić w skrzynce odbiorczej swojego klienta pocztowego :) Wysyłają potwierdzenie :)

Pozdro.

Ja czekam już 12 dni :/

tonyrw
PokerStrategist

Napisane przez Piotre87
Ja przede wszystkim polecałbym zamówić kartę Net+ i nie bawić się w przelewy na konto bankowe (prowizja + przewalutowanie). Ta karta to świetny sposób płatności w sklepach, bo nie pobierają prowizji, a zakupy robisz po aktualnym kursie dolara.
Karta jest darmowa oczywiście, fajnie wygląda i laski w barach na nią lecą, zwłaszcza jak powiesz, że płacisz "dolarami, kur*a"

czesc Piotre87
tak założyłeś konto w $ i mówisz ze robisz zakupy w sklepach bez żadnej prowizji po aktualnym na dany dzien kursie $
a jak chciałbyś wypłacić w bankomacie to jak przewalutowuje ci i dodtkowo tam jakąs chora prowizji robią za wyplate kartą ( w porównaniu z mb)
mógłby to ktoś potwierdzić co mówi Piotre87
bo jak tak to lepiej mieć konto w $
pozdro

Szahaj
Oldschool Grinder

Piotre ma racje !! ;d też mam netka w walucie i daje rade. Zawsze przy wypłacie z bankomatu masz -6$ a tak to zakupy za przelicznik w dolarach.

SeBiX7
PokerStrategist

ja polecam takie rozwiązanie

NETELLER + karta (darmowa) - konto w $ - do przelewów między roomami i do wypłacania i płacenia w razie W

Moneybookers + karta (10e rocznie) - konto w PLN - do wypłat z bankomatów i płacenia w sklepach. Płacenie kartą MB w sklepach jest bezpłatne + wypłata w bankomatach to chyba 1.80e. Lepsza opcja niż NT

taki zestaw jest spoko :)

magda25uk
Oldschool Grinder

Napisane przez SeBiX7

NETELLER + karta (darmowa) - konto w $ - do przelewów między roomami i do wypłacania i płacenia w razie W

Moneybookers + karta (10e rocznie) - konto w PLN - do wypłat z bankomatów i płacenia w sklepach. Płacenie kartą MB w sklepach jest bezpłatne + wypłata w bankomatach to chyba 1.80e. Lepsza opcja niż NT

A przy wyplacaniu z ftp na mb, gdy mb mamy w pln, kurs jest wyznaczany przez room czy mb? I jak duza jest roznica miedzy kursem kantoru a tym na roomie/mb?

imgoingtomirage
PokerStrategist

A przy wyplacaniu z ftp na mb, gdy mb mamy w pln, kurs jest wyznaczany przez room czy mb? I jak duza jest roznica miedzy kursem kantoru a tym na roomie/mb?

Room jeśli ma opcje wyboru wypłaty w PLN (zawsze się podaje przy wypłacie walutę docelową), wtedy przewalutowanie następuje przez FTP (nie pobierają za to prowizji) po normalnych światowych kursach np. Reuters.
Sam to raz testowałem, mając Netellera w Euro, wypłaciłem wybierając $ i Neteller pobrał opłatę za przewalutowanie bo wypłata dotarła na konto Netellera w $, następnym razem wybrałem Euro i nie została pobrana opłata.

tonyrw
PokerStrategist

Napisane przez SeBiX7

no dobra to mam netka do pokeroomów wplaty i wypłaty
a wypłacam z karty złotówki czy płace zakupy z mb
a mogę przelewać kasę z netka w $ na mb w złotówkach
i jak tak to czy tam pobieraja jakąś prowizje za przewalutowanie czy inną???
pozdrawiam

SeBiX7
PokerStrategist

nie ma możliwości bezpośredniego przelewanie pieniędzy między portwelami ;) możesz to zrobić za pomocą roomu np NETELLER => PartyPoker => Moneybookers

Szahaj
Oldschool Grinder

Joł! Dostał ktoś jakąś wypłate z 3 albo 4 czerwca?Bo ja się z lekka wk.. zdenerwowałem że mam ciągle processing...