Przejdź do forum
Wypłata, proszę o p...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Wypłata, proszę o poradę/pomoc

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
413 Wyświetlenia

Witam!! Otrzymałem depozyt za Waszym pośrednictwem już jakiś czas temu. 3 listopada zrobiłem pierwszy depozyt za $15. Mam aktywny bonus za pierwszą wpłatę. W sumie ugrałem od początku grania na FTP ponad 2000 FTP punktów. Nie wiem ile ich ugrałem przez te parę dni od wpłacenia mojej pierwszej kasy. Moje pytania brzmią:

Czy na FTP trzeba przesłać skany jakiś dokumentów osobistych? Czy wystarczy tylko jakaś wpłata, np za pośrednictwem MB?

Oraz napotkały mnie dwa problemy, co z tym zrobić:

1. Zrobiłem transfer do gracza, który miał już za sobą udane wypłaty na MB i nie mógł tych pieniędzy wypłacić, ktoś wie dlaczego?

2. Zleciłem wypłatę z mojego konta i odpisali mi to, czy ktoś da mi znać o co tu biega? Chyba nie muszę czekać 15 dni!!??:

Hello Krzysztof ,

Thank you for contacting Full Tilt Poker Support.

We apologize for the delay in processing your withdrawal request. Our cashiers work hard to process transactions in a timely manner, and withdrawal requests are typically processed within 48 hours.

Unfortunately, we are experiencing slightly longer processing times due to a high volume of transaction requests. Rest assured your withdrawal will be processed as quickly as possible.

For check withdrawals, please allow 15 business days after processing for delivery by mail. Delivery times to regions outside the continental United States will vary.

We appreciate your patience, and if you have any further questions or concerns, please let us know.

Regards,

Denise
Full Tilt Poker Support

Proszę o pomoc i oświecenie;)

4 odpowiedzi
Bestyjka
PokerStrategist

1. FTP blokuje takie transkacje - prawdopodobnie ze względów bezpieczeństwa. Nie możesz takiej operacji wykonać.

2. Prawdopodobnie mamy tutaj do czynienia ze skutkiem sytuacji z punktu pierwszego. Wykonałeś podejrzaną operację i teraz chcą Cie zweryfikować. Napisali, że wypłata może się przedłużyć do 15 dni roboczych.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez Bestyjka
1. FTP blokuje takie transkacje - prawdopodobnie ze względów bezpieczeństwa. Nie możesz takiej operacji wykonać.

2. Prawdopodobnie mamy tutaj do czynienia ze skutkiem sytuacji z punktu pierwszego. Wykonałeś podejrzaną operację i teraz chcą Cie zweryfikować. Napisali, że wypłata może się przedłużyć do 15 dni roboczych.

A na czym ta weryfikacja miałaby polegać? Ten gracz przesłał mi z powrotem tą kwotę, ale to była 1/5 mojego bankrolla, więc nie mogą chyba mi całości "zamrozić", tylko tą część.

pewnie beda chcieli skany dokomentow ze zdjeciem

Witaj,

to że twój kolega nie mógł wypłacić tych pieniędzy to już leży w ich gestii i to ich systemy oceniają takie rzeczy. Ale żadne pieniądze nie zostaną zamrożone . Albo poczekaj te kilka dni aż napiszą Ci co masz dalej robić , albo już teraz wyślij im skan dowodu + rachunek jakikolwiek na którym jest twój adres . To powinno znacznie przyspieszyć sprawę .

Często są takie rzeczy przy pierwszych wypłatach więc bez obaw i cierpliwości

Pozdrawiam