Przejdź do forum
Wyplata Full Tilt P...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Wyplata Full Tilt Poker

11 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
1,750 Wyświetlenia

Witam
Sprawa wyglada tak:
dostalem 50 $
zrobilem z tego 100$ ktore chcialem wyplacic przy kazdej probie wyplaty przy uzyciu lokalnego przelewu caly czas dostawalem "Nie mozna teraz przetworzyc Twojej wyplaty, prosze sprobowac pozniej" tak przez 2 dni (chcialem wyplacic 100$) dzisiaj mowie wplace cos aby byla dostapna inna mozliwosc wyplaty wiec wplacilem z apomoca Visa 10$ i jak chcialem w ten sam sposob (czyli na VIse) wyplacic kase to znowu to samo "Nie mozna teraz przetworzyc Twojej wyplaty, prosze sprobowac pozniej" (przy probiw wyplaty 110$ 50$ i 60$ caly czas to samo) (mam jakies 93 punkty FP

Ktos cos wie na ten temat??
z Full Tillt Poker nie da sie skontaktowac strona nie dziala, telefonu nie ma, na maila nie odpisuja...

HELP

10 odpowiedzi
tomsoninter
Poker Player

Na FTP musisz zgromadzic 1000 FTP points aby móc wypłacic kapitał startowy+. Jeśli wpłacisz swój pieniądz to bodajże wystarczy ugrac tylko 100FTP points.
Pozdro;)

Cześć Hrupek,

jeżeli otrzymałeś kapitał startowy i dokonałeś wpłaty, to musisz ugrać 100 FullTiltPoints, aby 50$ kapitału startowego należało do Ciebie. Jeżeli masz już 93 FTPoints, to brakuje Ci tylko 7. Najpierw musisz je ugrać, a dopiero później będziesz mógł dokonać wypłaty.

Wszystko to jest opisane u nas na stronie stronie FTP.

Pozdrawiam.

witam
mam podobny problem, tylko ze mam juz ugrane ponad 500FTP i stan konta: 320$
zdeponowalem 10$ przez MB i jak chce dokonac wyplaty ta metoda to tez mi wyskakuje:
"Nie mozna teraz przetworzyc Twojej wyplaty, prosze sprobowac pozniej"

moze ktos pomoc?

derus
Oldschool Grinder

Wypłaty przez MB są wstrzymane na FTP

Athaniel
PokerStrategist

na jak dlugo ? bo tez mialem zamiar cos wyplacic i mam to samo co koledzy wyzej..

lukich1908
PokerStrategist

Napisane przez Athaniel
na jak dlugo ? bo tez mialem zamiar cos wyplacic i mam to samo co koledzy wyzej..

Do odwołania.
P.S. Ludzie zacznijcie myśleć. Miliony $ są zawieszone na Netku, do tego dochodzą zamrożone pieniądze Amerykanów, których jest mnóstwo, więc odblokowanie moneybookers i tak aktualnie nie ma sensu, bo i tak tych środków nie wypłacą szybko (lub w ogóle?). Miejmy nadzieję, że FTP zacznie upłynniać środki graczy, które ulokowało ch** wie gdzie (mamy nauczkę, żeby czytać regulaminy) i w niedalekiej przyszłości wszystko wróci do formy.

imgoingtomirage
PokerStrategist

lukich1908, wypłaty przez MB są już dostępne m.in. dla graczy z UK czy Nowej Zelandii.
Wypłaty przelewem na konto bankowe dochodzą 2-5 dni, wypłata na kartę VISA jakieś 4 dni+, na MB/Neteller tydzień lub 2tyg+.

Takie informacje udało mi się zebrać.

Pozdrawiam.

himennnn
PokerStrategist

dlaczego na kartę idą wypłaty dłużej niż na konto w banku ?

thomaPL
Oldschool Grinder

bo "na karte" jest wiecej posrednikow :)

Wyplac na netka. Wyrob karte i z bankomatu mozna brac:)