Przejdź do forum
wyplata ftp moneybr...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] wyplata ftp moneybrookers

28 Posty
14 Użytkownicy
0 Reakcje
2,471 Wyświetlenia
imgoingtomirage
PokerStrategist

Demiurg12, FTP zmieniło domenę na fulltiltpoker.co.uk.

Demiurg12 Autor wątku
Demiurg12
Elite Grinder

aha spoko:D

Napisane przez Duzers
Generalnie jestem zdziwiony postrzeganiem sytuacji przez bardziej doświadczonych użytkowników, a tym bardziej administratorów. Nikt nie skojarzył faktu iż możliwe jest, że konta które FTP przeznaczył na "wpłaty/wypłaty" via MB zostały zablokowane przez FBI. To, że na Netka idzie bez problemu świadczy o tym, że konta obsługujące tą formę przepływu pieniędzy są ulokowane poza jurysdykcją FBI.

Nikt z was logicznie nie podszedł do całego zamieszania, które wynikło kilkanaście-dziesiąt godzin temu. FBI oskarżyło "generalnie" ujmując pokerroomy, ale przecież One działają tylko mają zablokowane niektóre kanały. Dajcie ludziom z PS, FTP itd usprawnić pracę systemu. Typu przeniesienie kanałów płatności na serwery eu (bądź inne), zapchanie cash outów spowodowane masowymi zleceniami, opróżnienie kont obsługujących te cash outy itd itp.

Mam nadzieję, że po przeczytaniu tego co napisałem niektórzy z was odkryją niezbadane rejony swojego mózgu...

Postawa roszczeniowa "bo mi się należy, bo to moje, ale nie dostaje" wprowadza tylko większą nerwowość, bo jest komentowane przez innych w kontekście "wielkiego oszustwa". Socjologia mass-mediów którymi są też fora...

Tak więc, moja propozycja jest taka. Skoro lamentowanie i tak nic nie pomoze, zalecam spokój. Jeżeli straciliście kasę to płacz tutaj nic nie pomoże. Bo co? Pozwiecie pokerroomy?

a moja propozycja jest taka : skończ pisać głupoty bo nikogo tu nie interesują twoje przypuszczenia o "zablokowanych kanałach".

Jako użytkownicy nie powinniśmy musieć domyślać się dlaczego nie możemy wypłacić naszych pieniędzy. Z tego co wiem, teraz przez "netka" wypłaty też nie idą.
Normalnym jest, że ludzie którzy płacą w rake i trzymają na kontach pokerroomu dużą kasę denerwują się i wcale im się nie dziwię, a postawa "bo mi się należy, bo to moje" jest usprawiedliwiona.

Duzers
Oldschool Grinder

Napisane przez iwonka060807
a moja propozycja jest taka : skończ pisać głupoty bo nikogo tu nie interesują twoje przypuszczenia o "zablokowanych kanałach".

Jako użytkownicy nie powinniśmy musieć domyślać się dlaczego nie możemy wypłacić naszych pieniędzy. Z tego co wiem, teraz przez "netka" wypłaty też nie idą.
Normalnym jest, że ludzie którzy płacą w rake i trzymają na kontach pokerroomu dużą kasę denerwują się i wcale im się nie dziwię, a postawa "bo mi się należy, bo to moje" jest usprawiedliwiona.

Życzę Ci abyś nigdy nie stanęła w sytuacji kiedy z dnia na dzień stracisz dostęp do części swoich środków, poprzez ich zablokowanie, a pod drzwiami stać będzie rozwścieczona grupa wierzycieli...

Ciekaw jestem jak wtedy byś spłaciła w jednej chwili wszystkie roszczenia nie mając środków (chociażby) przy sobie .

Zdenerwowanie użytkowników rozumiem (sam przecież jestem jednym z nich), ale sianie fermentu spowodowane brakiem logicznego myślenia tylko nakręca spiralę nerwowości.

A te przypuszczenia o zablokowanych kontach to akurat jest fakt, który powoduje takie a nie inne mam nadzieję czasowe problemy.

Przeczytaj jeszcze raz swoją historyjkę i powiedz mi ile tam jest FAKTÓW. Faktem jest jedynie to, że część kont ftp zostało zamrożonych a reszta którą sobie wymyśliłeś to przypuszczenia.
Nie mam zamiaru wczuwać się w sytuację ftp i ich żałować. Tak jak inni oczekuję konkretnych informacji, a nie zapewnień typu "nic sie nie zmienia, wasze pieniadze sa bezpieczne!". Oni nawalili i w ich interesie leży żeby wyjaśnić sprawę bo tracą użytkowników.

nikogo nie interesuje ich sytuacja, tak samo jak ich nie obchodzi że potrzebuję tych pieniędzy, bo zaplanowałem ok. miesiąc temu wypłatę właśnie dzisiaj. mam zaplanowany wyjazd, kupione bilety i potrzebuje gotówki.

to smutne że mają problemy, ale dlaczego ich problem musi być moim problemem? w drugą stronę to tak nie działa przecież.

Duzers
Oldschool Grinder

Fold. _smile:

Sztres
PokerStrategist

MB i Net nie działają. Próbował ktoś może przelewać bezpośrednio na konto bankowe? _ugly: _ugly: _ugly: