Przejdź do forum
wpłata na FTP

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] wpłata na FTP

10 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
1,648 Wyświetlenia
vanhoost

witam,
czy możecie wpłacać na FTP pieniądze przy użyciu karty kredytowej? u mnie nie am takiej opcji...

chciałem wpłacić przez MB, ale pisze że nie mogę, bo jakies dane się nie zgadzają... napisałem do supportu, zobaczymy co powiedzą. wszystkie dane na FTP i MB się zgadzają.

9 odpowiedzi

Nie robiłem do tej pory depozytów kartą do FTP, ale co do MB to nie miałem żadnych problemów. Minimalny depozyt na moim koncie to 50 $. Pieniądze widoczne i dostępne natychmiast. Z tego co wiem w supporcie FTP pracują kompetentne osoby, więc spokojnie, na pewno wszystko się wyjaśni. ;)

vanhoost Autor wątku
vanhoost

mam nadzieję... mam na MB tyle kasy, więc nie mam pojęcia w czym problem.

"Twoje zadanie depozytu zostalo odrzucone. Przejrzyj dane personalne na swoim koncie, aby sprawdzic, czy sa one tozsame z informacjami posiadanymi przez Twojego agenta rozliczeniowego. Mozesz skorygowac swoje dane personalne i spróbowac ponownie. Jesli ta próba tez sie nie powiedzie, mozesz wypróbowac inne dostepne metody wplacania srodków."

pisze mi że są trzy kroki weryfikacji konta real money. wiecie coś o tym? ja założyłem konto na FTP, potwierdziłem adres e-mail przez link który przysłali, i podałem wszystkie dane potrzebne do rejestracji przy pierwszym depozycie...

czy o czymś jeszcze nie wiem? ?(

vanhoost Autor wątku
vanhoost

podciągam pytanie, może któryś z moderatorów pomoże. Nie mogę wpłacić tez przez neteller X(
Dostaję dokładnie ten sam komunikat co z MB. Cos jest nie tak, bo wpłacałem wiele razy kasę przez MB do pokerroomow, i do buków i było wszystko ok, a tu teraz takie problemy...

Nigdy nie miałem problemów przy wpłacie kartą na FTP, tylko dane na karcie i te które podałeś na FTP muszą być takie same. Sprawdz to.

pozdro

vanhoost Autor wątku
vanhoost

Na FTP nie można wpłacac przy użyciu karty kredytowej :

"Dziękujemy za kontakt z Zespołem Full Tilt Poker.

Niestety opcja dokonania depozytu przy użyciu karty kredytowej jest
dostępna wyłącznie dla wybranych regionów. W chwili obecnej, Polska
niestety nie znajduje się na tej liście.

Opcja wypłaty przy użyciu karty kredytowej jest dostępna wyłącznie dla
posiadaczy kart VISA, obsługującej system CFT (Credit Founds Transfer),
niestety nie wszystkie instytucje bankowe oferują tą mozliwość swoim
klientom. Ponadto, z powodów bezpieczeństwa transakcji, opcja ta jest
dostepna wyłącznie dla Graczy, ktorzy uprzednio dokonali depozytu przy
użyciu karty VISA. Niestety w chwili obecnej, opcja ta również nie jest
doastępna dla Graczy z Polski."

dane w MB i Neteller sa takie same jak w FTP. Jedyne co sie nie zgadza, to polskie znaki w nazwie miejscowości i kreska w kodzie pocztowym. Próbowałem zmieniac te rzeczy, ale nie da sie - jeśli można w jednym serwisie, to w drugim mi to odrzuca, i tak dalej...

Z MB korzystam od dłuższego czasu i to pierwszy taki cyrk przy wpłatach...

MoroP

Najlepiej skontaktuj się z supportem FTP.
cashier@fulltiltpoker.com

MB i Neteller to najpopularniejsze portfele elektroniczne i nie powinieneś mieć problemu dokonując depozytu za ich pomocą.

vanhoost Autor wątku
vanhoost

prowadzę z nimi bardzo rozwiniętą dysputę, jednakl czasem wydaje mi sie, że pomimo tego że podpisują się "Andrzej", "Zbigniew", to siedzi tam jakis cudzoziemiec i przy pomocy taniego translatora sprawdza o co mi chodzi, p oczym wkelja jakąś odpwoedź z "gotowców" X(

Napisałem tez do anglojęzycznego supportu, ale od nich odpowiedzi nie dostałem, choć to już 3 dni mijają...

U nich odpowiedź to zwykle do tygodnia, przez 3 dni to oni nawet tego jeszcze nie czytali.

Zdecydowanie najgorszy support ze wszystkich.

Ale coś za coś.

vanhoost Autor wątku
vanhoost

nie do końca, przynajmniej jeśli chodzi o polski support, to odpowiadaja lepiej lub gorzej w ciągu jedngo dnia.
Dziś odpisali mi że winę ponoszę ja, bo anulowałem przelewy w trakcie ich realizacji :evil:

co za wytłumaczenie...