Przejdź do forum
wplata na FTP

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] wplata na FTP

7 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
589 Wyświetlenia
Fokz

witam! zamierzam wplacic pieniadze wlasnie na FTP przez mooneybookers jednak teraz patrze w opcje wplaty i nie widze MB... czy na FTP nie mozna zrobic wpalty z MB?

6 odpowiedzi
orys88

zerknij jeszcze raz a dokładnie a na pewno się znajdzie opcja wpłata przez MB :)

Fokz Autor wątku
Fokz

albo jestem naprawde slepy albo nie wiem... wchodzac w kasjesra przez lobby FTP... nie mam MB... :/

orys88

Logujesz się na swoje konto w FTP następnie->CASHIER->MAKE A DEPOSIT ->szukasz i jest MB klikasz i przenosi cie do logowanie na MB tam już powinieneś się domyśleć :)

Fokz Autor wątku
Fokz

orys wiem ze tak powinno byc ale to wyglada u mnie tak:

[tu byl obrazek]

orys88

Moja rada takie coś jak e-mail czy player id zamazuj w paincie jak robisz screeny- dla bezpieczeństwa swojego. Nie zauważyłem w screenie w opcji PLAYER INFORMATION wprowadzonych danych osobistych może to być przyczyną? chyba, że zamazałeś to spoko :) Jeśli to nie pomoże to już zostaje rozmowa z suportem FTP na pewno się wszystko wyjaśni.

Fokz Autor wątku
Fokz

z ukryciem danych fakt to zapomnialem, ale to nawet i dobrze bo nie zwrocilem uwagi ze nie mialem wprowadzonych danych... po wprowadzeniu juz wszystko jest ok :) wielkie dzieki za pomoc :)