Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Wpłata

12 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
692 Wyświetlenia
hoolender

Wpłacać z konta poprzez Przelewy24 czy z konta na MONEYBOOKERS i z moneybookers dopiero na konto? Podejrzewam że bezpośrednio taniej by wyszło.
Jeżeli wpłace bezposrednio przez Przelewy24 to przypisze mi jakąś formę wypłaty czy przed wypłatą będę musiał jeszcze raz wpłacać jakąś małą kwotę?

11 odpowiedzi
pepLBN

przypisza ci i juz nie bedziesz musial nic wplacac

hoolender Autor wątku
hoolender

Przypiszą mi konto z którego przelew będzie z Przelewy 24?
Czy przypiszą jak w suporcie pogadam?

pepLBN

tzn powiem ci tak...jak robilem wplate z MB to mi przypisali MB bez zadnego kontaktu z supportem...automatycznie sie przypisalo..to mysle ze z przelewy 24 bedzie chyba tak samo....najlepiej jakby potwierdzil ktos kto robil z przelewy 24 wtedy bys mial 1000% pewnosci.
pozdro

hoolender Autor wątku
hoolender

Dzieki.
Moneybookers to wiem że automatycznie przypisują, zwykły bankowy przelew też. Nie wiem jak to działa w przypadku przelewy 24.

hoolender Autor wątku
hoolender

Dobra, zostawmy wpłate. Boje się przewalutowania ale trudno, może nie zapłace majątku. Moneybookers mam w PLN.
Wie ktoś ile orientacyjnie mogę zapłacić przy wpłacie dajmy na to 300$?
Teraz zastanawiam się nad bonusem od depozytu.
Czy jak zrealizuje tylko część tego bonusu to dostanę tą część czy tylko całość jest wypłacana.
Bo spotkałem się już gdzieś że wszystko albo nic.
A nie do końca rozumiem zdanie
"Gotówka będzie gromadzona, aż do chwili otrzymania 100% premii gotówkowej. Masz 120 dni na zdobycie premii depozytowej."

Na Full Tilt prawie każdy bonus (a napewno ten o którym mówisz) jest uwalniany w ratach 10$ :)

A co do przewalutowania to jak masz na przykład ogólny kurs 2,89 to MB Ci policzy w graniach 2,8 - 2,82 .... tak orientacyjnie

hoolender Autor wątku
hoolender

dzieki za odpowiedz:)

tin82

ja nie moge wplacic pieniedzy prze konto moneybookers
wyskakuje ze nie mozna dokonczyc transakcji
dane sprawdzilem i mam identyczne pieniadze mam na moneybookers a na konto na Titan tez wplacam bez problemu
ma ktos podobny problem???

CZy napewno masz odpowiednią kwotę ? kursy mogą być nieco inne więc zawsze warto mieć troche więcej tych pieniędzy ;)

tin82

mam wiecej chce wpalcic 50 a mam prawie na 60 dolarow
nie wie ktos czy mozna na Full Tilt maile po polsku pisac bo moj angielski nie jest za dobry :)

kasperek17

Można do nich pisać po polsku. Też miałem problem i takie oto coś od nich kiedyś dostałem:
"Dziękujemy za kontakt z Full Tilt Poker. Kiedy zapisał się Pan do Full Tilt Poker poprzez naszego affiliate, został Panu przyznany bonus w wysokości $50, Jako część umowy z partnerem musi Pan zebrać 1000 punktów Full Tilt Points (FTPs) zanim będzie Pan mógł wykonać transfer, wpłatę dodatkowych środków lub wypłatę przyznanych środków bonusowych. Obecnie posiada Pan 531 FTP wyrobionych od momentu założenia konta, prosimy o zebranie kolejnych 469 FTP i wówczas każda wpłata lub wypłata będzie możliwa. Niestety do momentu uzyskania przez Pana 1000 punktów Full Tilt albo przegrania przez Pana kwoty bonusa nie będzie Pan mógł dokonywać transakcji na swoim koncie gracza. Jeśli po uzyskaniu wymaganej ilości punktów albo przegraniu kwoty bonusa problemy pojawią się ponownie prosimy o niezwłoczny kontakt z nami. Z poważaniem, Piotr Zespół Full Tilt Poker"

PS. dodajcie to do jakiegoś FAQ czy coś, bo problem powtarza się co tydzień :P