Witam,
Ostatnimi czasy mam problem z timbankiem na FTP tzn. niezawsze się pojawia ta opcja na stolikach cashowych. Czy ktoś ma pomysł czym to może być spowodowane?
Witam,
Ostatnimi czasy mam problem z timbankiem na FTP tzn. niezawsze się pojawia ta opcja na stolikach cashowych. Czy ktoś ma pomysł czym to może być spowodowane?
Może te stoliki maja inny typ niz normalne ? Na pokerstars sa chyba normalne stoliki i speed na ktorych nie ma timebanku moze tu tez tak jest.
Napisane przez MightySparow
Może te stoliki maja inny typ niz normalne ? Na pokerstars sa chyba normalne stoliki i speed na ktorych nie ma timebanku moze tu tez tak jest.
Nie w tym rzecz. Gram zresztą na RP.
Sprawdźcie czy to nie jest kwestia rozdzielczości/możliwości monitora - mój kumpel gra na 17" i jak ma np. 6 stołów - to część opcji się nie pojawia (bo się nie mieszczą) np. ma zdefiniowane or za 2x, 3.5x, 4x - nie wyświetla mu 3.5x. Kiedy na próbę zagrał na jednym stole - jest ok.
Sprawdziłem: to tez nie to na danym stoliku raz działa a raz nie - zależnie od rozdania.
Napisane przez imgoingtomirage
Witam.Używacie może jakiegoś zmodyfikowanego wyglądu stołu?
Pozdrawiam.
Używałem, jednak odinstalowałem soft, usunąłem pliki chache, ponownie zainstalowałem i nic się nie zmieniło.
Mam ten sam problem, ale nie tylko na cash, bo czasem też na turkach on demand rush nie pojawia się timebank
tez mie sie tak zdaza .... niestety jedyne co mozna zrobic to zglosic to do supportu.