Przejdź do forum
Ticket za 10$

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Ticket za 10$

10 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
773 Wyświetlenia
zbok

Witam,
założyłem dziś konto na FTP żeby dostać 10$ w kilku różnych ticketów.

Chodzi mi konkretnie o ticket na cash games za 2$.
Wszedłem na ten stolik i coś tam gram ale nie widzę żeby kajser pokazywał jakąkolwiek kwotę "w grze".

Co się stanie kiedy teraz odejdę od stołu?

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
zbok Autor wątku
zbok

Już widzę, muszę nastukać 50pkt - czyli w praktyce to nie do wyciągnięcia.

Do zamknięcia.

Odpowiedz
Cytat
hks83

wchodzisz na stolik z ticketem 2$ jezeli wyjdziesz z niego z kwota wieksza niz 2$ to nadwyżka powinna być twoja i dalej masz ticket 2$ tak bywało i zawsze tak miałem a te punkty do zdobycia to pewnie żeby zachowac te 2$ ;)

jeżeli się myle niech ktos poprawi

Odpowiedz
Cytat
PokerMK84

Nadwyżka nie jest twoja. Z tego co widziałem musisz wyrobić 50pkt by uwolnić kwotę , nie więcej niż 5$. Bilety do sng są ok, zajmujesz raz miejsce w kasie i pieniądze już są twoje.

Odpowiedz
Cytat
zbok Autor wątku
zbok

Co do sng to prawda, wczoraj je grałem i kasa jest normalnie - co do cashy to wyszedłem z niego żeby nie tracić czasu. Dziś sprawdzę czy faktycznie nadwyżka zostaje u mnie.

Dzięki za odpowiedzi.

Pzdr!

Odpowiedz
Cytat

nadwyzka zawsze zostaje u ciebie a te 50pkt to jak kolego wyzej mowil to punkty potrzebne do przejecia tych 2$ na stałe ;)

Odpowiedz
Cytat

Ja nie dostałem żadnych ticketów a zakładałem kilka dni temu i do teraz nie ma nic ... jest do tego jakaś specjalna procedura inna niż pobranie FTP i oczekiwanie na bonus ?

Odpowiedz
Cytat
Forfiter88

również nic nie dostałem. ftp twierdzi ze mam zakładałem więcej niż jedno konto :facepalm: . szkoda troche czasu na ta promocje z dupy wysrana.

Odpowiedz
Cytat
Sekwi

żeby te tickety działały to trzeba jakas sumke wplacić na fultit ????

Odpowiedz
Cytat
PokerMK84

Nie, jeżeli zakładasz pierwsze konto na FTP to pownieneś dostać w ciągu paru dni. Ja założyłem na żone i mi nie chcieli przyznać:), ale po około 3 tygodniach nieużywania konta żony dostała @ że bilety są już w kasjerze :).

Odpowiedz
Cytat