Co należy rozumieć przez "zdobycie co najmniej pięciu punktów w ciągu kilku dni promocji"? Chodzi o zdobycie przynajmniej po pięć punktów w każdym z pięciu lub dziewięciu dni, czy o zdobycie łącznie przynajmniej pięciu punktów w grając przez pięć lub dziewięć dni?
Druga opcja wydaje się za łatwa żeby była prawdziwa (nawet pierwsza to praktycznie rozdawanie kasy za darmo
), ale zasady powinny być sformułowane jednoznacznie.
I tylko liczone z dwoch stolikow? Nawet jak bede grac miliard to tylko liczy z tych dwoch? Badz 1 rush ofc?
Promocja Take 2 w serwisie Full Tilt Poker to szansa na zarobienie nawet $25 ORAZ podwojenie liczby Punktów Full Tilt, które przysługiwałyby Ci normalnie za udział w Twoich ulubionych grach stołowych.
o co chodzi z tym podwojeniem punktow fulltilt ?
mam pytanie... mialem wrazenie ze na poczatku bylo ze 1dzien 5pkt FTP = 5 $
a teraz widze ze trzeba przez 5 dni z rzedu ugrac 5 FTP dziennie. To zostało zmienione czy ja jestem poprostu upośledzony ??
Earn at least five bonus points on any five days during Take 2 to get $5 in cash.
ANY five days.. Czyli wychodziloby, ze w 5 dni po 5pktow, ale dowolne 5.
Ja cos innego zauwazylem, ugralem ponad 10FTP dzis i poszedlem sprawdzic tabelke. Od godziny na www mam naliczone 4.7FTP. Ciekawe czy takie opoznienie czy gdzies gubia punkty.
Napisane przez kitos578
Earn at least five bonus points on any five days during Take 2 to get $5 in cash.
ANY five days.. Czyli wychodziloby, ze w 5 dni po 5pktow, ale dowolne 5.
Ja cos innego zauwazylem, ugralem ponad 10FTP dzis i poszedlem sprawdzic tabelke. Od godziny na www mam naliczone 4.7FTP. Ciekawe czy takie opoznienie czy gdzies gubia punkty.
jest opoznienie, aczkolwiek mogles natrafic na happy hour
punkty do tej promocji licza sie tylko z 2 stolow
grasz 10 stolow
punkty licza sie z dwoch najlepszych
kurna 557 rak i -16$ wszystko suck outy i przegrane flipy pozdrowienia dla losadamos donka roku
A gdzie haczyk w tej promocji ?;] Jakies punkty FTP do ugrania zeby wyplacic te 25$ ?
Gdzie mozna zobaczyc i czy mozna czy mam dane 5 pkt/dzien zrobione?
co do haczyka w poscie wyzej - nie ma
Czasem Poker roomy daja takie promocje zeby zachecic do gry u siebie i widac , ze to bardziej pod nowych graczy.
Napisane przez Dinopo
Gdzie mozna zobaczyc i czy mozna czy mam dane 5 pkt/dzien zrobione?co do haczyka w poscie wyzej - nie ma
Czasem Poker roomy daja takie promocje zeby zachecic do gry u siebie i widac , ze to bardziej pod nowych graczy.
CASHIER--> MY PROMOTIONS--> zostaniesz przeniesiony na stronę FTP i po lewej wybierasz Take2
izi
Mam pytanko.
A jak gram przykladowo na 6 stolikach....
Liczy mi te 2 , w ktorych mialem najwiecej pkt...
Przykladowo , mam 4 pkt... i tamte stoliki juz nie nadaja sie na gre wiec zamykam je i zamieniam.
Otwieram kolejne 6 zupelnie innych... i jak z pkt?
Mam jakby zatwierdzone te 4 juz? Czy musze ugrac chociazby po 2,5 na dany stolik?
js jebie !! pograj chlopie 3 min i bedziesz mial te pkt... 56894801236532 tematow, nawet przy pokerze sie cierpliwosci nie nauczyliscie ?
Napisane przez Sigann
js jebie !! pograj chlopie 3 min i bedziesz mial te pkt... 56894801236532 tematow, nawet przy pokerze sie cierpliwosci nie nauczyliscie ?
Cierpliwosci mowisz? Czekaj przeczytam jeszcze raz twoj post i nad nia sie zastanowie.
W dodatku niezle z ciebie jajko ^^ lolz
p.s pytanko nie aktualne zaryzykowalem wbijajac na NL2 by zaczac z wykopem i juz wiem~ dodaje caly czas punkciki na biezaco jakby wiec jak sie zamknie stolik to automatycznie bierze z innego~
Jeżeli ktoś się orientuje. Ile rake'u będzie odjęte po ugraniu tych 25$? z góry dzięki
Napisane przez pawel6x6
Jeżeli ktoś się orientuje. Ile rake'u będzie odjęte po ugraniu tych 25$? z góry dzięki
#11 7OKER, 12.10.10 21:29
#10 dostaniesz 25$*0.27=6.75$ mniej rakebacku
Inaczej byłoby bez sensu totalnie