Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] support

17 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
782 Wyświetlenia
InTooDeep
PokerStrategist

witam,

czy Wy też po dwa dni czekacie czasami na odpowiedz, a jak już przychodzi to nie jest konkretna? Strasznie mnie to drażni po poker stars, gdzie odpowiedzi wracały czasami szybciej niż człowiek kawę wypił. Party poker też ma sprawniejszy ten support. A tutaj zadaje proste pytanie i a odpowiedź z kosmosu o d*pie marynie.

16 odpowiedzi

Taaaaak :(

salyk
Oldschool Grinder

Witam,

różnie to bywa ;)

Ja staram się pisać po ang - jakoś szybciej dostaję odpowiedź;)

Pozdrawiam

Po angielsku jest trochę szybciej ale czasem i tak po pare dni sie czeka. A odpowiedzi to są czasem ctrl+c/ctrl+v. Z dupska wyjęte do tego.

Napisane przez InTooDeep
witam,

czy Wy też po dwa dni czekacie czasami na odpowiedz, a jak już przychodzi to nie jest konkretna? Strasznie mnie to drażni po poker stars, gdzie odpowiedzi wracały czasami szybciej niż człowiek kawę wypił. Party poker też ma sprawniejszy ten support. A tutaj zadaje proste pytanie i a odpowiedź z kosmosu o d*pie marynie.

No nie jest to ich najmocniejsza strona niestety. Chociaż z drugiej strony czasami mnie pozytywnie zaskakują, banując jakichś cheaterów z SNG i zwracając kasę :O No i piszę do nich wyłącznie po angielsku :O

Napisane przez grodle
A odpowiedzi to są czasem ctrl+c/ctrl+v. Z dupska wyjęte do tego.

Tak wygląda "support" na całym świecie :P

InTooDeep Autor wątku
InTooDeep
PokerStrategist

ja też pisze wyłącznie po angielsku, po party poker wiem jakoś mnie namawiali że maja support po polsku i w sumie napisałem dwa po ang i polsku, odpowiedz z angielskiego support doszla 2 dni przed ta z polskiego. Więc wolę pisać w języku właściwym roomu.

InTooDeep Autor wątku
InTooDeep
PokerStrategist

niesamowite!

czekam 4 dni na odpowiedź a raczej aktywacje,(mogą sobie nie odpowiadać)bonusu od pierwszej wpłaty!

4 dni! ftpA odpowiedzialo szybciej to napisalem do nich pytanie czy maja jakiś wpływ na tych z normalnego supportu. Odpisali też szybciej (no tamci wcale nie odpisali) sorry sorry mamy dużo na głowie sorry sorry :P czyli w ich stylu

a teraz najlepsze

napisałem przed chwilą maila do supportu starsów

poszedłem po kawę do kuchni

wróciłem

i już miałem odpowiedź :P

piękne

Nie pamiętam gdzie to było, ale było najlepszym supportowym pomysłem jaki znam.

Live chat.

Po prostu czekałeś w kolejce na wolnego pracownika na czacie i on ci udzielał odpowiedzi. Tylko nie wiem co to było.....

autic
Elite Grinder

Napisane przez grodle
Nie pamiętam gdzie to było, ale było najlepszym supportowym pomysłem jaki znam.

Live chat.

Po prostu czekałeś w kolejce na wolnego pracownika na czacie i on ci udzielał odpowiedzi. Tylko nie wiem co to było.....

np neteller ma taki support

To jakiś room był. Nie wiem czy nie [Treść wyedytowana], swoją drogą banda oszustów :/

//Ten pokerrom nie jest naszym partnerem. salyk

Tego typu support jest np na [Treść wyedytowana] wchodzisz na chat i tam zawsze sa ludzie z supportu z ktorymi mozna normalnie poroizmawiac - swietna obsluga.

Co do FTP supportu - Polski support na FTP jest najgorszym z jakim kiedykolwiek sie spotkalem. Odpisuja po paru dniach albo w ogole a odpowiedzi zazwyczaj sa z dupy wyjete i nic nie wnoszace.

Kiedys mialem sprawe do zalatwienia pilna, po 3dniach dalem sobie spokoj z Polskim supportem bo byl nieziemski wrecz zal jak to wygladalo.... od tamtej pory pisze po angielsku tez szalu nie robia co prawda ale sa o niebo lepsi od polskiego.

//Ten pokerrom nie jest naszym partnerem. salyk

InTooDeep Autor wątku
InTooDeep
PokerStrategist

Titan ma tez taki, podwójny

EDIT: 5 dzień i nic, ani hej ani poczekaj jeszcze troche ani za przeproszeniem "pocałuj mnie w d**ę"

salyk
Oldschool Grinder

Napisane przez autic

Już prawie rok nie ma.

InTooDeep pisz jeszcze raz :f_thumbsup:

Nie wiem co oni mają z tym supportem, kiedyś nie było takich problemów :facepalm:

InTooDeep Autor wątku
InTooDeep
PokerStrategist

napisałem 4 maile, to się nie zgrali, już na jeden odpowiedzieli Ci od depozytów, to normalny dopiero na ostatniego odpowiedział że przekaże tym od depozytów, jak ja już z nimi mam inna kwestie bo robiłem dopłatę no i tak to wygląda. Teraz będę czekał kolejny tydzień na odpowiedź, coś w rodzaju "czy jestem pewny"

:P

i kolejny tydzień.

napisałem im że to oburzające i nieprofesjonalne :P

InTooDeep Autor wątku
InTooDeep
PokerStrategist

wow, dostałem maila od FTP, aż się zdziwiłem. Ale znowu, robiłem wpłatę, napisali mi że mogę zrobić refill do pełnej wartości bonusu, wpłaciłem 300 i zrobili mi bonus wyłącznie od drugiej wpłaty :P no nic, nie wygrasz :)

teraz zawczasu dopytuje się o dokumenty do wysłania, pewnie za tydzień mi wyślą listę dokumentów potrzebnych do pierwszego cashouta.

No masakra, mam nadzieje, że im dalej tym mniej kontaktu z supportem a raczej mniejsza potrzeba.

autic
Elite Grinder

Napisane przez salyk

Napisane przez autic

Już prawie rok nie ma.

InTooDeep pisz jeszcze raz :f_thumbsup:

Nie wiem co oni mają z tym supportem, kiedyś nie było takich problemów :facepalm:

już ponad rok nie musiałem korzystać ;p

InTooDeep Autor wątku
InTooDeep
PokerStrategist

ale Ci dobrze :)