Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Stepy

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
676 Wyświetlenia
Celebes87

Witam.
Czy znajdują się tutaj osoby, które regularnie grają stepy ?
ja zainwestowałem kilka $ i w jednym jestem na step 3, a w drugim step 4.
Moje pytanie jest następujące: czy mogę tickety zamienić na $, czy muszę grać w nie do ostatniego poziomu ? jeżeli tak, to w jaki sposób je wymienić?
teoretycznie przy moim bankrollu nie powinienem już brać udziału w tak drogich turniejach, jednak z drugiej strony zainwestowałem w nie tylko po 3$.
Może warto zrobić wyjątek od bankroll managment? ;-)

5 odpowiedzi
bolek147

http://www.fulltiltpoker.com/pl/steps-tournaments Bilety Turniejowe Steps

W Turniejach Steps przyznawane są Bilety Turniejowe do odpowiedniego etapu, na podstawie miejsca, na którym skończysz grę. Biletów tych możesz używać do zapisywania się na Turnieje Steps, aż do zdobycia głównej wygranej.

Dodatkowo możesz skorzystać z każdego Biletu Turniejowego Steps, od poziomu 3 wzwyż, by zapisać się to któregokolwiek Turnieju za równowartość wpisowego. Na przykład, jeśli wygrasz bilet do etapu 5, wart $216, możesz zapisać się do każdego turnieju $200 + $16, np. $750K Sunday Guarantee.

Uwaga: Bilety Turniejowe Steps nie mogą przechodzić na innego zawodnika, być wymieniane na gotówkę lub T$ i są bezzwrotne. Szczegóły turniejów mogą zostać zmienione bez uprzedzenia. Dowiedz się więcej o Biletach Turniejowych na różne gry, w tym Steps. Pozdrawiam :D

Thorek

Witaj.

Bolek za pośrednictwem strony FTP szybko i sprawnie udzielił odpowiedzi na twoje pytanie. Well played :). Powodzenia w stepach.

Pozdrawiam.

bolek147

Thorek wystarczy to wyszukać ale niestety niektórym trzeba w tym pomóc :D Taki naród

Celebes87 Autor wątku
Celebes87

Dzięki za odpowiedź _thumbsup:
no cóż, więc pozostaje dalej cisnąć stepy =)

edit: pochwalę się, że właśnie wygrałem ticket step 5. :] Szkoda będzie go ewentualnie stracić w razie przegranej, ale skoro nie ma opcji wymiany... :(

karoldobo

Napisane przez Celebes87
[...]ale skoro nie ma opcji wymiany... :(

Możesz go użyć w innym turnieju za równowartość wpisowego do danego turnieju! Ja np. używam Ticket Step 3 do gry w turnieju 90os Knockout 26$.