Mam pewien problem. Wczoraj założyłem tu konto i udało mi się rozwiązać quiz lecz niestety gdy chciałem przelać pieniądze na Full Tilt Pokera otrzymałem taką odpowiedź
Witaj czyzyk12991. Niestety nie mogliśmy dokonać przelewu darmowych 50 $ Twojego kapitału startowego, ponieważ Twoje konto na Full Tilt Poker nie jest prawidłowo powiązane z PokerStrategy.com, w sposób pozwalający Ci otrzymać tam kapitał startowy. Możliwe, że zapomniałeś skorzystać z naszego kodu bonusowego podczas rejestracji na platformie lub użyłeś nieprawidłowego kodu (kodu ze strony z przeglądem poker roomów na PokerStrategy.com, a nie kodu ze strony z instrukcją instalacji uprawniającego do otrzymania kapitału startowego). Nie jesteśmy niestety w stanie tego zmienić i prawidłowo przypisać Twojego konta. Przepraszam za wszelkie wynikłe z tego niedogodności. Możesz jednak wybrać inny poker room, aby tam otrzymać 50 $ kapitału startowego. Listę z dostępnymi poker roomami wraz z opisem, w jaki sposób utworzyć konto na danej platformie, znajdziesz na poniższej stronie: https://polska.pokerstrategy.com/quiz/platform/ Pobierz po prostu odpowiednie oprogramowanie pokerowe i zastosuj się do instrukcji wyjaśniających, jak zarejestrować konto gracza. Następnie odpowiedz na ten ticket podając nazwę wybranego przez Ciebie poker roomu oraz nazwę Twojego konta na tym poker roomie, a ja zajmę się przelewem kapitału startowego w kwocie 50 $ na to konto. W przypadku dodatkowych problemów lub pytań prosimy o kontakt. Pozdrawiam, Dział Transferów PokerStrategy.com
Jest jakaś możliwość jednak abym dał rade tam przesłać kase ?? Czy problem tkwi w tym że już wcześniej miałem konto na Full Tilcie(nazwa konta inna niż tutaj)???