Przejdź do forum
Spory problem

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Spory problem

10 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,002 Wyświetlenia

Mam pewien problem. Wczoraj założyłem tu konto i udało mi się rozwiązać quiz lecz niestety gdy chciałem przelać pieniądze na Full Tilt Pokera otrzymałem taką odpowiedź

Witaj czyzyk12991. Niestety nie mogliśmy dokonać przelewu darmowych 50 $ Twojego kapitału startowego, ponieważ Twoje konto na Full Tilt Poker nie jest prawidłowo powiązane z PokerStrategy.com, w sposób pozwalający Ci otrzymać tam kapitał startowy. Możliwe, że zapomniałeś skorzystać z naszego kodu bonusowego podczas rejestracji na platformie lub użyłeś nieprawidłowego kodu (kodu ze strony z przeglądem poker roomów na PokerStrategy.com, a nie kodu ze strony z instrukcją instalacji uprawniającego do otrzymania kapitału startowego). Nie jesteśmy niestety w stanie tego zmienić i prawidłowo przypisać Twojego konta. Przepraszam za wszelkie wynikłe z tego niedogodności. Możesz jednak wybrać inny poker room, aby tam otrzymać 50 $ kapitału startowego. Listę z dostępnymi poker roomami wraz z opisem, w jaki sposób utworzyć konto na danej platformie, znajdziesz na poniższej stronie: https://polska.pokerstrategy.com/quiz/platform/ Pobierz po prostu odpowiednie oprogramowanie pokerowe i zastosuj się do instrukcji wyjaśniających, jak zarejestrować konto gracza. Następnie odpowiedz na ten ticket podając nazwę wybranego przez Ciebie poker roomu oraz nazwę Twojego konta na tym poker roomie, a ja zajmę się przelewem kapitału startowego w kwocie 50 $ na to konto. W przypadku dodatkowych problemów lub pytań prosimy o kontakt. Pozdrawiam, Dział Transferów PokerStrategy.com

Jest jakaś możliwość jednak abym dał rade tam przesłać kase ?? Czy problem tkwi w tym że już wcześniej miałem konto na Full Tilcie(nazwa konta inna niż tutaj)???

9 odpowiedzi

Witam Serdecznie :D

Napisane przez JoannaCS - Moderatorka _biggrin:

jeśli masz już konto na danym poker roomie, to niestety nie możesz już utworzyć nowego konta poprzez PokerStrategy.com. Nie ma również możliwości przypisania istniejącego już konta do PokerStrategy.com.

Pozdrawiam.

Kapitał startowy możesz przesłać tylko na poker room przypisany do PS

Z poważaniem
Mienso24 _cool:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki za odpowiedź. Miałem nadzieję że jednak da się jeszcze coś zrobić :/ rozwiałeś je :)

Jeżeli nie Full Tilt Poker to ktory poker room polecacie???

William Hill Poker vs. Party Poker

Z poważaniem
Mienso24 _cool:

Sepurta

https://polska.pokerstrategy.com/online-poker-rooms/
PokerStars - chyba największy (podobno)
Party Poker
Najlepiej brać popularne, żeby sporo stolików było a oprócz FTP te 2 w/w są najbardziej.

Z tego co się aktualnie orientuje to kapitał startowy wypłacają na:
Party Poker, William Hill lub Cake Poker - dlatego też poker stars odpada

Z poważaniem
Mienso24 _cool:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Zgadza sie Poker Stars odpada bo tam nie wpłacają choć mnie to akurat tez nie dotyczy bo już tam konto niestety mam od dawna

OlsenACAB

moze party poker?

Sztres

Napisz ticket do PS i proś, żeby podczepili twoje konto pod ps. Męcz w tej sprawie również FTP. Jeśli nie grałeś jeszcze na real money to usuń dane z obecnego i załóż nowe. Był tutaj wątek w tej sprawie. Musisz trochę poszperać.

Witam,

potwierdzam że dostępne obecnie pokerroomy na kapitał 50$ to oprócz FTP:

- William HIll
- Party Poker
- Cake Poker

napisz najlepiej ticket do naszego supportu z wyjaśnieniem sytuacji i prośbą o przelanie 50$ na inne konto

Pozdrawiam