Przejdź do forum
soft fultilta...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] soft fultilta...

73 Posty
43 Użytkownicy
0 Reakcje
5,637 Wyświetlenia
roqallo

cczy tylko ja odczuwam wrażenie ze jak soft fultilta sprzyja tym którzy pushują ??

na bordzie 4A75
3 graczy kazdy sie znalazł all in z tym ze gość z A4 miał najwięcej i pushował po nim sprawdzil z kolorom T najwyższa no i ja sprawdziłem z A kolor nuts

no i na rivier spadła 4 i wygrał ten co pushował ful hous..

a dzisiaj na HU grałem z gościem miał 2 pary po turnie ja tylko draw do koloru i bluf stawiam go all in on mnie sprawdził na rivier pojawia się 4 serce na bordzie i ja trafiam kolor....

no i takich śmiesznych sytuacji mógłbym mnożyć.....

odczuliście też coś takiego ?

72 odpowiedzi
ablazer

ja odczułem, nie wiem tylko czy obstawiałbym, że sprzyja pushującym. A raczej często na stole jest dużo silnych i silniejszych układów. Jak dla mnie w celu zwiększenie "dreszczyka emocji".

Sterwor

tak soft sprzyja tym ktrzy dopiero co zrobili depozyt, zeby nadal grali na tym serverze. To normalka zeby pozniej wszystko stracili.

Skoro Ci którzy pushują wygrywają, to chyba logiczne wydaje się samemu pushować any2...

Toluvel

oczywiście że soft jest rigged, ale wszystko tuszuje Rząd USA

Napisz do supportu żeby Ci kase oddali, bo jak nie to im sprawę wytoczysz.

g... prawda, u mnie dzisiaj dokładnie na odwrót 3 razy to ja pushuje na flopie bardzo silne ręce i przeciwnik łapie jakieś runner, runner flushe albo fulle.

Gram na FTP i nie zauważyłem nic takiego. Wiadomo, że czasem ktoś trafi idealną kartę na riverze i zbierze pulę. Taki jest poker (ile takich akcji dzieje się na żywo, patrz Ran Azor vs Yevgeniy Timoshenko). Mam wrażenie, że niektórzy tutaj nie potrafią przegrywać i każdą porażkę zwalają na soft.

Tygrys1985

Najlepiej grać live... i to własnymi kartami! Samemu tasować! Mieć asy w rękawie oraz dodatkowe żetony w kieszeni!

matelusz

Brakuje mi na forum ikonki :ziew:

rumbacz

ten poker wogule jest rigged,
ja odkryłem cała ta prawde i powinienem dostac nobla w kategorii debiut roku,
ja gram tak byle jak, ale o ile na ftp dostaje takie bęcki ze szkoda gadac o tyle na party jestem winning player, a najlepsze jest to że gram zarówno sss i fl, a wiadomo jak sie gra sss na party, a tu niespodzianka mi tam sss idzie całkiem całkiem , za to na ftp porażka,
dlatego od wczoraj własciwie gram tylko jak jest bonus, rackeback, albo inna pierdoła, generalnie chodzi o to żeby otworzyć pierdyliard stołów fl 0,02/0,04 naraz i naparzac wg basica. Ja tam w tego całego skilla nie wierze,
Juz to powtarzałem wszystkim wiele razy, i jest to nudne, ale powtórze to jeszcze raz, w tym pokerze online chodzi o to że platformy promują raz na jakiś czas jedną osobę, której wyniki maja przyciagnać inne osoby : szaraki - buraki.
I na tym to polega, poza tym czy ktos z was kiedyś widział jakis certyfikat platform pokerowych, na którym by było napisane iz to jest naprawde matma, bo ja nie. kiedys był news, że tam sprawdzono chyba 100 000 000, rozdań z poker stars i że to sie niby pod wgledem matematyki powinno zgadzać, taki news to jest jak dla mnie sranie w banie, 100 mln to wiekszośc do konca życia nie zrobi.
Ja to wszystko wiem, bo ja to normalnie naocznie doświadczyłem,

Świetna historia rumbacz, aż nie mogę się doczekać zakończenia :f_thumbsup:

Toluvel

powinieneś wystąpić u Ewy Drzyzgi :f_thumbsup:

Napisane przez rumbacz
ten poker wogule jest rigged,
ja odkryłem cała ta prawde i powinienem dostac nobla w kategorii debiut roku,
ja gram tak byle jak, ale o ile na ftp dostaje takie bęcki ze szkoda gadac o tyle na party jestem winning player, a najlepsze jest to że gram zarówno sss i fl, a wiadomo jak sie gra sss na party, a tu niespodzianka mi tam sss idzie całkiem całkiem , za to na ftp porażka,
dlatego od wczoraj własciwie gram tylko jak jest bonus, rackeback, albo inna pierdoła, generalnie chodzi o to żeby otworzyć pierdyliard stołów fl 0,02/0,04 naraz i naparzac wg basica. Ja tam w tego całego skilla nie wierze,
Juz to powtarzałem wszystkim wiele razy, i jest to nudne, ale powtórze to jeszcze raz, w tym pokerze online chodzi o to że platformy promują raz na jakiś czas jedną osobę, której wyniki maja przyciagnać inne osoby : szaraki - buraki.
I na tym to polega, poza tym czy ktos z was kiedyś widział jakis certyfikat platform pokerowych, na którym by było napisane iz to jest naprawde matma, bo ja nie. kiedys był news, że tam sprawdzono chyba 100 000 000, rozdań z poker stars i że to sie niby pod wgledem matematyki powinno zgadzać, taki news to jest jak dla mnie sranie w banie, 100 mln to wiekszośc do konca życia nie zrobi.
Ja to wszystko wiem, bo ja to normalnie naocznie doświadczyłem,

Ja widziałem taki certyfikat wydany FTP. Szukaj na angielskim forum - tam jest link.

rumbacz ile masz lat? Ludzie, skoro doszukujecie się wszędzie teorii spiskowych, to przestańcie po prostu grać. Takie myślenie nie pozwala wam się rozwijać, dodatkowo wprowadza negatywne myślenie. Nie widzi się swoich błędów, tylko "spierdolony soft", lol. Nie dziwie się, że najwięcej postów ma temat o badbeatach, podczas gdy 3/4 z nich to źle rozegrane ręce ;)

Tygrys1985

EH. Zero samokrytyki. Polecam zostawienie pokera i zajęcie się szachami. W szachy nie ma czynnika losowego a liczą się jedynie umiejętności. ;)

roqallo Autor wątku
roqallo

hej wiem że jest czynnik losowy.. zazwyczaj pisze nh i zamykam stolik...

wiem o czynniku losowym i go toleruje tylko pytam czy czasem nie za dużo tego na ftp...

a i przegrywanie mi nie obce (jakieś -300e ) :D głównie z ciągutek hazardzisty :P

MastaBooge

A na Starsach grales? :D

ja nei narzekam ale dzisiaj np i wczoraj widzialem caly maraton cudow (mniej lub bardziej sprzyjajacych)

przyklad final table, zostalo nas 4, wchodze All-n AQ, gosciu sprawdza z A7

river: 7, costam,Q (mysle sobie uffff :D)
turn: 7 (mysle sobie: wiedzialem ze tak bedzie)
river: Q (mysle sobie: ....o_O)

po ktoryms juz tam rozdaniu tego typu, przez chwile zadumalem sie czy nie jest tego zbyt wiele, ale doszedlem do wniosku ze wszystko jest mozliwe w zyciu i zylem dlugo i szczesliwie dopoki moje KK zostalo wyeliminowane na river

ale to nie jest istotne, zycie toczy sie dalej, jedni lapia bad beata drudzy go komus sprzedaja, wiewiorki zbieraja orzechy na zime i kolo sie zamyka

rumbacz

nie znacie sie, ftp jest rigged i skierowany po amerykanów i koniec kropka

Święte słowa Rumbacz :)

Własnie przed chwilą wtopiłem w późnej fazie turnieju takie popier.... rozdanie
Przed wyłożeniem rivera mruczałem pod nosem "tylko nie dziwka" i co...
Soft FTP postanowił dać mi seta dziwek !!!

Full Tilt No-Limit Hold'em Tournament, 2000/4000 Blinds 500 Ante (8 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

SB (t32162)
BB (t58724)
Hero (UTG) (t187977)
UTG+1 (t76938)
MP1 (t196078)
MP2 (t118591)
CO (t225138)
Button (t174870)

Hero's M: 18.80

Preflop: Hero is UTG with Q, Q
Hero bets t12000, 2 folds, MP2 calls t12000, 4 folds

Flop: (t34000) 4, 10, 8 (2 players)
Hero bets t28000, MP2 calls t28000

Turn: (t90000) 9 (2 players)
Hero bets t90000, MP2 calls t78091 (All-In)

River: (t246182) Q (2 players, 1 all-in)

Total pot: t246182
Main pot: t246182 between Hero and MP2, won by MP2

Results:
Hero had Q, Q (three of a kind, Queens).
MP2 had J, J (straight, Queen high).
Outcome: MP2 won t246182