Przejdź do forum
Skiny stołów FTP

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Skiny stołów FTP

45 Posty
21 Użytkownicy
0 Reakcje
9,416 Wyświetlenia
KrisB27

witam mam problem ze zmiana skinów stołów i kart po unowocześnieniu oprogramowania FTP nie wiem w którym katalogu i jak dodać nowe karty i widok stołów - umie to ktoś?

44 odpowiedzi
KrisB27 Autor wątku
KrisB27

dalej kombinuje i nic

SamRadziwill

Nie pamiętam już jak to się robiło, ale zdaje się, że na 2+2 powinna być dość dokładna instrukcja.

emomaniac

karty - zamieniasz pliki w C:\Program Files\Full Tilt Poker\Graphics\NewTable\Common\Cards

stół - najczęściej zamieniasz tylko plik Table.svg C:\Program Files\Full Tilt Poker\Graphics\NewTable\RaceTrack\Backgrounds\Table.svg
lub C:\Program Files\Full Tilt Poker\Graphics\NewTable\Classic\Backgrounds\Table.svg

rysiox
KrisB27 Autor wątku
KrisB27

dzięki wielkie za pomoc! łatwiej się teraz gra

Witam.

Ściągnąłem modyfikacje kart z pokerstrategy, ale w ściągniętym archiwum nie ma żadnych plików z rozszerzeniem .svg, tylko .png.

To linki do artykułu https://polska.pokerstrategy.com/software/article/587

A ten do kart http://resources.pokerstrategy.com/download/layouts/fulltiltpoker/ftp_cards_carlfly2.zip

Podobnie jest z tłem.

emomaniac

Te skiny nie działają po updacie softu FTP.

Dokładnie, niestety skiny na naszej stronie są do wersji softu FTP sprzed update'u :) jeśli chcesz jakichś skórek to musisz szukać w tym temacie na 2+2 który jest podany powyżej :D

WRC7707

Napisane przez rysiox

gotowy, czytelny skin którego sam używam
http://poker.wikia.com/wiki/Full_Tilt_Poker_Mods

Moze ktos powiedziec jak uzyskac w FTP ten czarny skin stolu (Syfted Decks) lub podobny?

sciagam download ale co z tym dalej?

kaarols

Napisane przez WRC7707

Napisane przez rysiox

gotowy, czytelny skin którego sam używam
http://poker.wikia.com/wiki/Full_Tilt_Poker_Mods

Moze ktos powiedziec jak uzyskac w FTP ten czarny skin stolu (Syfted Decks) lub podobny?

sciagam download ale co z tym dalej?

To jest link tylko do kart, tam nizej jest link do stolu - complete syfted mod - ale link nie dziala, jak przeszukasz na 2+2 w temacie podanym wyzej to go znajdziesz :)

Ze swojej strony polecam ten.
Carbon1.0

Trzeba podmienic folder NewTable w: .../Fult Tilt Poker/Graphics/

Jak nie podobaja Ci sie te karty z carbona, to mozesz zamienic z "syfted decks".
Zeby podmienic karty, wchodzisz w X:/.../Fult Tilt Poker/Graphics/NewTable/Common/ i podmieniasz folder "cards".

A jesli podobaja ci sie "reversy" kart z carbona i chcesz je zostawic, to musisz zachowac foldery card_backs i card_baks_lores, ktore znajdują sie w folderze "Cards"

WRC7707

Napisane przez kaarols

Ze swojej strony polecam ten, nic nie trzeba kopiowac, jest instalator.
Carbon1.0

albo nie ma zadnego instalatora albo nie potrafie sobie z tym poradzic :(

kaarols

Napisane przez WRC7707

Napisane przez kaarols

Ze swojej strony polecam ten, nic nie trzeba kopiowac, jest instalator.
Carbon1.0

albo nie ma zadnego instalatora albo nie potrafie sobie z tym poradzic :(

Sorry, moja pomylka - rzeczywiscie nie ma instalatora.
1)wchodzisz w X:/Program Files/Fult Tilt Poker/Graphics/
2)zaznaczasz folder NewTable i robisz kopie (na wszelki wypadek) wciskając ctr+c a nastepnie ctr+v
3)W sciagnietym pliku sa 2 foldery. Interesuje cie tylko folder "Carbon" a w nim "NewTable", który kopiujesz i zamieniasz z oryginalnym w X:/Program Files/Fult Tilt Poker/Graphics/

FTP musi byc wylaczony w tym czasie.

Polecam tez zajrzec tutaj. Karty za free, trzeba sie tylko zarejestrowac. Ja uzywam tych :D

I jeszcze bardzo fajne chipsy z 2+2 :D

click
wypakowac do: "Full Tilt Poker\Graphics\NewTable\Common\Chips"

WRC7707

dzieki za pomoc, ze stolem juz sobie poradzielem :)

teraz jeszcze jak mozesz wytlumacz mi jak mam zmienic te karty, bo nie mam zielonego pojecia gdzie je wrzucic.

PS. link do zetonow nie dziala :(

kaarols

Napisane przez WRC7707
dzieki za pomoc, ze stolem juz sobie poradzielem :)

teraz jeszcze jak mozesz wytlumacz mi jak mam zmienic te karty, bo nie mam zielonego pojecia gdzie je wrzucic.

PS. link do zetonow nie dziala :(

Mi link dziala, teraz zamienilem na bezposredni

karty wypakowujesz do .../Fult Tilt Poker/Graphics/NewTable/Common/Cards (zamieniasz caly folder Cards)

WRC7707

Napisane przez kaarols

no link dziala, ale nie moge pobrac "error" o to mi chodzilo

kaarols

Napisane przez WRC7707

Napisane przez kaarols

no link dziala, ale pliku na serwerze juz nie ma "error" o to mi chodzilo

"Unfortunately right now our servers are overloaded and we have no more download slots left for non-members. Of course you can also try again later."

No ok. nie dziala, bo raapidshare nie wyrabia :D Trzeba poczekac :f_thumbsup:

kapelusznik

Można uzyskać pliki ze skina Bociana?

kroszo

witam, gdzie mozna znalezc darmowe skiny do stolow w formacie SVG?

ripper92

Siemka, mam problem, nie mogę zmienić skina, jak próbuję zamienić folder new table to mi wywala błąd w Full Tilcie(po tym jak zmieniam table view) i się wyłącza, a jak spróbowałem zamienić tylko plik table.svg to mi wogóle stołu nie wyświetliło tzn avatary były itp. tylko samego stołu brakowało.

Pomocy!!!!

Edit: Już zrobiłem ale teraz nie mogę tła zmienić, co bym nie robił to tylko t podstawowe wykrywa.