Od poniedziałku 28 stycznia do niedzieli 3 lutego ♠_thumbsup:
http://www.fulltiltpoker.com/promotions/rush-week
Od poniedziałku 28 stycznia do niedzieli 3 lutego ♠_thumbsup:
http://www.fulltiltpoker.com/promotions/rush-week
O co chodzi dokładnie z tą promocją?
1. Mam rozumieć ,że jeśli ugram 7 dni po kolei na rushu po 100 FTP to dostane 50$?
2. Jak będę na final table w rush SNG za 1,1$ dostaje bilet do freerola rush week 25k?
I jak tam wasze postepy ?
Niestey dla mnie rush week zakonczyl sie z dniem dzisiejszym. -21bi po 3 godzinnej sesji. Pierwszy raz w zyciu tyle wtopilem, nawet nie wiedzialem, ze mozna tyle przegrac w 1 sesji. Dziekuje FTP
Equity dla poszczegolnych sytuacji : 83,8 86,9 74,4 ,82,4 67,4 , 65,9
44,8 53,7 77,3 90,9 74,1 43,2 63,9 46 reszta to jak mialem KK a ktos za mna wiadomo co. Jednak mss nie ma sensu.
Rush Week zawsze oznaczał torbę. Jak mi się udało z bonusem i rakebackiem wyjść na zero, to już byłem szczęśliwy
Powiązałam konta, przerzuciłam 250$ z P* i zaczęlam zabawę z Rushem, kilka dni przed rozpoczęciem Rush Week. Niestety ogarniam maksymalnie dwa stoły, tym bardziej, że gram w 90% MT, miałam klopot ale przez to chyba większą koncentrację. Grając kilka maksymalnie godzinnych sesji dziennie wyrobiłam w 3 dni bonusa, jakieś dolarki edge, kupkę FTP ale wygranych ledwo 50$.
W weeku podeszłam ambitnie i ugranie 1000 ftp kosztowało mnie prawie 100$ w plecy :(.
We wtorek dorzuciłam kolejne 350$ z P* i dostałam nowego bonusa, aby mieć większy zwrot kosztów rushowania.
Przez dwa kolejne dni łapię po te 1000 ftp i praktycznie zarabiam tylko z bonusów. Niestety trochę mało graczy na 0,5 i 1$, więc gra robi się jakaś jałowa...
Mam nadzieję, że bez większych start zakończę ten week rush.
ooo widzę że nie tylko ja wtapiam dziennie po 5 buyinow :fuckyeah fajne akcje że jak czlek ma KK lub QQ to wpada na wyższa OP, albo dostaja magiczne turny lub rivery. w 2 dni 11 biuninow wtopilem, a grałem w sumie niewiele, jakies przegięcie tam jest
Prawie zaliczylem torbe. Wplacilem ostatni hajs jaki mialem. Po dzisiejszej sesji +18 bi :challenge
Napisane przez WojtekBest
Dostał już ktoś ticket na tego 25k gtd?Zaliczyłem FT i nic nie mam...
Ja dostalem:P poczkaj kilka h;)
Napisane przez Dagryl
Jaki jest traffic na NL25 SH?
Rush: od 40-60 osób rano do 140-200 wieczorami -srednio kazdy 2 odpalone stoły
Ten rush week kosztuje mnie sporo $ i nerwów
A nie zapomnijcie kliknac OPT-IN w zakladce "My promotions"
Ja dzis jakos przypadkowo w to wszedlem i zorientowalem sie, ze nie biore udzialu w promocji
Kliknalem i na szczescie zaliczylo poprzednie dni.