Przejdź do forum
Rush poker mobile P...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Rush poker mobile Pomocy!

13 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
2,251 Wyświetlenia
pawel9

Do gry na swoim telefonie Samsung GT-S5570 Mini; wersja systemu android 2.2.1
potrzebuje flash player od adobe, którego za nic nie mogę znaleźć (przynajmniej znaleźć właściwego wersja 10.1 nie chcę się zainstalować)

JEŚlI WIECIE GDZIE JEST DOBRY FLASH OD ADOBE NIE KREMPUJCIE SIĘ I WRZUCAJCIE JAKIEŚ LINK PLS!!!

12 odpowiedzi
sojowyjarz

Jak się uda to daj znać jak to działa ;)

pawel9 Autor wątku
pawel9

nie omieszkam sam jestem bardzo ciekawy _thumbsup:

DieHardPL

Najprawdopodobniej nie uda Ci się odpalić rush mobile. W tym samsungu masz procesor ARMv6 a do flasha potrzebny jest ARMv7, nie mniej warto popytać na forach o androidzie może ktoś znalazł rozwiązanie. Poza tym 600 MHz może być za mało do płynnego działania aplikacji.

imgoingtomirage

Witam.

Tutaj znajdziesz listę obsługiwanych modelów telefonów komórkowych: http://www.fulltiltpoker.com/mobile/rush-poker-mobile/details

Dodając do tego informacje o której wspomniał DieHardPL, czyli, że nie możesz zainstalować tam Adobe Flash Player 10.1 lub nowszej to raczej nie będziesz w stanie uruchomić tej aplikacji.

Pozdrawiam.

U mnie na Galaxy S śmiga za to bez zastrzeleń, szkoda tylko że nie można używać ticketów w wersji mobile :/

DieHardPL

Niesiol pogrywales cos wiecej rush mobile? Planuje nabyc galaxy s, probowales grac rush'a w samochodzie albo pociagu w trasie? Da sie w ogole grac tam gdzie jest edge a nie 3g?

sojowyjarz

Edge? 5.6kbs? Pograć? Pociąg?

Haha.

Nie, nie i nie ;)

Napisane przez sojowyjarz
Edge? 5.6kbs? Pograć? Pociąg?

Haha.

Nie, nie i nie ;)

jw

chyba że podczas postoju na dworcu w większych miastach :)
nie miałem jeszcze okazji testować go dokładnie, zresztą dopiero co został wprowadzony,
ale pod koniec czerwca mam w planach mały trip po Polsce, więc będę mieć okazje zobaczyć jak się sprawdza w terenie.

Strasznie duże wymagania do tego softu do Rusha, fajnie jakby obniżyli wymagania ;)

https://mobile.fulltiltpoker.com/mobile/

Dziala komus? ja zainstalowalem na swoim galaxy mini i ciagle mam connecting i reconnecting to server.

Pomozcie to cos od nich ??

dagascos

Nie wiem czy sobie żartujesz czy też nie, ale jakby ci to powiedzieć Full Tilt od jakiegoś czasu nie działa.

to szkoda:( , juz myslalem ze sobie pogram, pozostal mi bwin poker pro