WTF?
gdzie moje Rush GUAR??
Co oni porobili?? Super turbo? niskie sumy gwarantowane... FUCK
Ktos cos wie na ten temat?
Bryndza zmienili najfajniejsze i doodali duzo innych, to ze zrobili większy wybór ok ale tych Rushy szkoda, a i wzieli daily dolar a ja mam jeszcze 2 tickety ;/
tia zwlaszcza kiedy ja mialem rozpracowana strategie na te rush guar turbo i nonturbo. Fck!
Moze dla nich nie byly dochodowe te turki, ale mogli chociaz tylko zmniejszyc gwarantowane kwoty...
Musze teraz przemyslec na co się przeniesc..
Chyba zaczne od 4$ RoD..
Napisane przez wuzetes
WTF?
gdzie moje Rush GUAR??
Tez sie zdenerwowałem, pozatym nie ma rush PLO :/ syf sie zrobił trzeba uciekac...
Napisane przez wuzetes
tia zwlaszcza kiedy ja mialem rozpracowana strategie na te rush guar turbo i nonturbo. Fck!
Moze dla nich nie byly dochodowe te turki, ale mogli chociaz tylko zmniejszyc gwarantowane kwoty...
Musze teraz przemyslec na co się przeniesc..
Chyba zaczne od 4$ RoD..
Powiedz coś więcej o Twojej strategii :f_biggrin:, bo nigdy specjalnie sie nie zastanawiałem, może nawet grałem bardziej tight niż normalnie.
Napisane przez tralala14321
Ale syf.
Nie bardzo jest w co pograć wieczorem, ale może to tylko pierwsze wrażenie... :/
Napisane przez wuzetes
WTF?
gdzie moje Rush GUAR??
Ja pier...
własnie sprawdzilem
wogole nie ma chyba pul guar ponad 5k, w dodatku usuneli jeden z najlepszych turkow 10k$G 10$R o 16.30
brawo FTP
Napisane przez naimadx
Bryndza zmienili najfajniejsze i doodali duzo innych, to ze zrobili większy wybór ok ale tych Rushy szkoda, a i wzieli daily dolar a ja mam jeszcze 2 tickety ;/
ja mam dokładnie ten sam problem, da się coś z tymi ticketami zrobić?