Jakiś czas temu (ponad miesiąc temu) założyłem konto na FTP zgodnie z instukcją PokerStrategy, ale nie wpłacałem jak narazie 'piniendzy'. Jak dotąd nie mam możliwości wejścia do zakładki z punktami PokerStrategy. Czy jak wpłacę gotówkę to ta zakładka mi się aktywuje? Mam tak samo z resztą z Titan Poker, analogiczna sytuacja będzie?
nie do końca wiem, co masz na myśli
jeśli wpisałeś swoje konto do naszego programu bonusowego to będziesz dostawał punkty
Musisz ugrać przynajmniej 1 strategy point. Ja tak miałem na PP zanim nie ugrałem 1 SP to było jakby nieaktywne.
Po0zdro
Wpisałem w zakładce 'przegląd bonusów' w polach moje dane o użytkowniku Full Tilt Poker Player-ID oraz Titan Poker Login name(czyli TRR...), ale w wykazie punktów ze wszystkich platform mam tylko krzyżyk( który mogę rozwinąć, żeby zobaczyc punkty z ostatnich 4 tygodni) jedynie z PartyPoker, na której mam kasę i ugrane punkty. Zastanawiam sie czy jak wpłacę kasę na FTP lub TP to czy będę otrzymywał punkty PokerStrategy i czy przy pierwszym ugranym punkcie przy tych platformach tez będe mógł rozwinąć krzyżyk:) Zakładałem konta według zaleceń.
Mam nadzieję, że wyraziłem się jaśniej;)