Przejdź do forum
Rakeback za maly ?

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Rakeback za maly ?

13 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
996 Wyświetlenia
Rinnok

w polowie kwietnia kupowalem sprzet ze sklepu w nastepnej kolejnosci wzialem Added Bonus, przez ostatnie 2 tygodnie grindowalem na NL25 robiac dziennie po 6k rozdan (750FTP/daily), wg PT3 po 30 tys rozdan Rake wynosi 315$ a MGR 397$ (jakies 5 dni gry) z tego 27% wychodzi ponad 100$ i takiego RB sie spodziewalem, o ile w pierwszym tygodniu dostalem 5$ RB (rozumiem ze skoro go dostalem to jestem juz po obcieciach z zakupu ze sklepu i wyrabiania bonusu) o tyle dzisiaj dostalem marne 46$ za caly tydzien grania...kompletnie sie to nie zgadza t_T chyba ze ciecia sa co tydzien bo juz tego nie lapie ;]

mialem info ze ktos za 400 FTP points daily za caly tydzien dostal okolo 100$

jeszcze 2 pytanie do bonusu (Added) mialy byc dolaczone jakies tickety do turniejow chyba rush poker za 500$, 3 tickety, w jaki sposob mozna je pozyskac ?

12 odpowiedzi
Peterus24

Przelicznik FTP points na rake jest mylny, przez hapy hour. Z rakebackiem bywa różnie, być może sobie FTP zgarnął trochę na prąd w swojej siedzibie :P

Rinnok Autor wątku
Rinnok

z happy hours to robilem ponad 1k dziennie ;)

darkdruid

Mnie też rakeback na FTP wyszedł mniejszy niż kalkulowałem.
IMO lepiej z FTP spadać na inny room.

imgoingtomirage

Witam.

Wszystko powinno się zgadzać jeśli przeliczysz według wzorów, dochodzą tutaj też oczywiście wypłaty i np. gra w turniejach. Należy też pamiętać, że jeśli zrobiłeś spore zakupy w sklepie za FTP to RB nie jest potrącany jednorazowo tylko aż się to nie wyrówna co tydzień.

Pozdrawiam.

Bonusy i zakupy wszelakie z nieznany do końca mi powodów są odejmowane od raku niekoniecznie w tygodniu ich uwolnienia, czasem tydzień później. Więc prawdopodobnie odcięło ci też z tego tygodnia.
A i rake licz z PSpointsów, zawsze jest dokładnie.

Mi po obliczeniach wyszło wszystko co do grosza.

greg9666

Nie chciałem zakładać nowego tematu więc pisze tutaj: a mianowicie nie dostaję Rakeback od 2 tygodni? czy problemem może być chwila blokada konta celem weryfikacji? (Blokada trwała jakieś 5 dni)

Rakeback jest obniżany w przypadku wyrabiania bonusów, zakupów w sklepie FTP itp.
Ze względu na blokadę konta rakeback nie będzie pomniejszany.

greg9666

sorki nie chodzi mi o to że jest pomniejszany chodzi o to że go nie dostałem. :(

A czy dokonałeś wpłaty na konto? Konta założone po 1.12.2010 nie mają automatycznie przyznawanego rakeback'u tylko po dokonaniu pierwszej wpłaty na konto.

imgoingtomirage

greg9666, jeśli masz zablokowane konto to nie mogłeś grać, czyli z jakiego tytułu chciałbyś dostać RB? :P

greg9666

Napisane przez imgoingtomirage
greg9666, jeśli masz zablokowane konto to nie mogłeś grać, czyli z jakiego tytułu chciałbyś dostać RB? :P

ale od kilku dni gram no nic zobaczymy za tydzień

k4m13n

Rakeback w piatek dostajesz za gre od wtorku do poniedzialku, moze nie wziales tego pod uwage?