Witam. 12 kwietnia wpłaciłem na FTP pieniądze i dotąd nie dostałem rake'u. Miałem długą przerwe w grze - to coś zmienia ? Czy wciąż moge liczyć na rake ?
Siema,
w tym przypadku nie masz póki co powodów do obaw, ponieważ podczas danego weekendu otrzymujesz rakeback dopiero za poprzedni tydzień. Okresem rozliczeniowym jest "tydzień" od wtorku do poniedziałku, a rakeback za ten okres otrzymujesz po tygodniu. Tzn. rozważmy taki przykład:
za okres od 12.04 (wtorek) do 18.04 (poniedziałek) powinieneś otrzymać rakeback w piątek 22.04, ale nie jest to regułą, że musi być to piątek, po prostu najczęściej tak jest, a może to być również sobota (23.04) lub niedziela (24.04)
Zatem póki co nie mamy podstaw aby sądzić, że twój rakeback gdziekolwiek przepadł, ponieważ tę transzę rakebacku powinieneś otrzymać dopiero w przyszły weekend.
Polecam również zapoznać się z sekcją podsumowującą najczęściej zadawane pytania na temat rakebacku na FTP:
Zanim zapytasz : Full Tilt Poker Rakeback FAQ
Mam nadzieję, że ta odpowiedź pomogła rozwiązać twój problem. Gdybyś miał jeszcze jakieś pytania lub wątpliwości, pisz.
Pozdrawiam