Witam! Mam pytanie dotyczące rakebacku na Full Tilt. Niestety nie zarejestrowałem się na tym roomie przez stonę poker strategy i z tego co rozumiem jeśli nie wpisałem kodu podczas rejestracji to w żaden inny sposób nie mogę aktywować tej opcji?? Sporo grywam ostatnio i przydałaby się dodatkowa kasa. Czy znacie jakieś sposoby jak uzyskać rakeback??
Jeśli nie zarejestrowałeś się przez PS to nie ma innej opcji na rakeback. Ewentualnie możesz założyć konto na innej platformie która oferuje rakeback.
Witam.
Tak jak sam stwierdziłeś, jeśli nie założyłeś konta przez naszą stronę podając nasz kod marketingowy to Twoje konto nie będzie przypisane do PokerStrategy i nie będziesz otrzymywać od nas rakebacku.
Pozdrawiam.
nie koniecznie musi być to rakeback od Was
a czy ktoś może podpowiedzieć gdzie mógłbym się podpiąć żeby uzyskiwać rakeback z istniejącym kontem na FTP? czy to niedozwolone wpisywać takie info na PS i muszę sam kombinować?
hmm do i poda to jeszcze brakuje, ale zawsze jakiś pomysł
Nie ważne od kogo. FTP już cie ma, nie będą się teraz z nikim dzielic swoim rake'iem.
no to lipa
a średnio za wyrobione 1000 FTP ile można uzyskać $ tak plus minus dla mojej orientacji bo nie wiem czy potrzebnie się tak martwię, że mi kupa kasy z przed nosa znika
Wiem, ze na pewno było to poruszane wiele razy, ale to luźne pytanie na szybko heh a inne pokerroomy gdzie mógłbym się zarejestrować np. Cake poker co polecacie?
ja dostałam rakeback około godz 14 chwile pograłam, wchodze o 17 i mam 0 stan konta. Możliwe jest abym dostała ten rakeback przez pomyłkę ??
Napisane przez pankarek
grajac codziennie turki za 25$-150$ dostalem 0,14$ rakebacku : DDDDDDDDDDDD
niemozliwe
P.S Dodam że nie przegrałam tych pieniądzy
Kłamstwo ma krótkie NOGI!!!!!!!!!
Nie no żartuje nie mam pojęcia, do supportu ticketa smarknij
[Treść edytowana]
napisalem do supportu pokerstrategy... oni napisali do supportu [Treść edytowana] i dostalem rake back... powodzenia
// Umieszczanie linków do konkurencyjnych serwisów jest zabronione. - dohpaZ
Napisane przez BGawli
[Treść edytowana]
napisalem do supportu pokerstrategy... oni napisali do supportu [Treść edytowana] i dostalem rake back... powodzenia// Umieszczanie linków do konkurencyjnych serwisów jest zabronione. - dohpaZ
Nie rozumiem... PS współpracuje z [Treść edytowana]? Jest to tu legalne, czy czekasz na bana? :>
Hmm, dziś pierwszy raz dostałem rakeback dwa razy - 4$ o 5 rano i 10$ przed godziną. Więc widocznie coś nawaliło w systemie i pierwszy rb poszedł np. za dwa dni zamiast za tydzień. Sprawdźcie do wieczora, może i Wam dojdzie druga część.
Napisane przez OzzyM
Hmm, dziś pierwszy raz dostałem rakeback dwa razy - 4$ o 5 rano i 10$ przed godziną. Więc widocznie coś nawaliło w systemie i pierwszy rb poszedł np. za dwa dni zamiast za tydzień. Sprawdźcie do wieczora, może i Wam dojdzie druga część.
Mam tak samo, za drugim razem dostałem dwa razy, ale ta druga transakcja już była od innego konta pokerstrategy