Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Rakeback

47 Posty
25 Użytkownicy
0 Reakcje
3,724 Wyświetlenia
diaczek

Napisane przez Nomedes
to ja mam arcyciekawe pytanie a wlasciwie 2 pytania :f_biggrin:

1. to w koncu za zakupy w sklepiku ile jest za ten 1 FTP $0.00135 czy $0.005 bo roznica jest kolosalna wiec moglby ktos to w koncu uscislic albo dodac do FAKU.

2. Zakladajac ze wiemy juz ktora z powyzszych stawek jest pobierana za ten 1 FTP to czy po zakupie czegos ze skepu ta roznica jest odejmowana do wyzerowania? W sensie mam co tydzien (lets say) $50 rakeback a kupilem w sklepiku za $200 to przez miesiac nie dostane RB? czy to jest odejmowane od najblizszego RB i jak nie starczy to i tak nam dadza spokoj? :f_tongue:

spokoju nie dadzą :P będą odciągać aż się wyzeruje, a co do $ za 1 ftp w dalszym ciągu nikt oficjalnie nie potwierdził, ale dużo osób twierdzi jednak że 1 FTP $0.00135

Odpowiedź na pierwsze pytanie

Nomedes

LostOutsider a przejzales CAŁY post do ktorego podajesz link? =)

tam wlasnie sa przez 2 modow podane 2 rozne wartosci.
mam nadzieje ze to jednak jest $0.00135/1FTP :f_p:

Faktycznie pod pierwszym postem w którym jest wartośc $0,00135 za 1FTP, a zaraz pod spodem ta tabelka. W pierwszej chwili jej nie czytałem, bo wystarczyła mi odpowiedz w pierwszym poscie. Mam nadzieję, że to faktycznie pomyłka i ta pierwsza wartośc jest poprawna. Swoja drogą trochę mnie to zastanawia bo nigdzie na stronie FTP nie znalazlem takich rewelacji.

zawsze mozna napisac do supportu, ftp ma nawet polski support.

murkins

Napisane przez LostOutsider
Faktycznie pod pierwszym postem w którym jest wartośc $0,00135 za 1FTP, a zaraz pod spodem ta tabelka. W pierwszej chwili jej nie czytałem, bo wystarczyła mi odpowiedz w pierwszym poscie. Mam nadzieję, że to faktycznie pomyłka i ta pierwsza wartośc jest poprawna. Swoja drogą trochę mnie to zastanawia bo nigdzie na stronie FTP nie znalazlem takich rewelacji.

rake 0.005 = rb 0.00135

pawel9

Ja dostałem w ostatni piątek, a potem po 2 dniach jeszcze drobną sumkę (widocznie nie mogli się doliczyć).