dostaliście rake back za ten tydzień?? bo u mnie nie ma
Dostaliście i życzymy cierpliwości, bo czasami też nawet i w poniedziałek dopiero zdarza się dostać.
Otrzymałem, bezproblemowo.
Polecam podwieszony FAQ dotyczący rakebacku:
Zanim zapytasz : Full Tilt Poker Rakeback FAQ
Ja również nie otrzymałem rakebacku. Ale ja robiłem zakupy w sklepie. Tylko , że zamówienie już dotarło tydzień temu. Moje pytanie jest inne :
Jeżeli wydałem 5000 ftp (czyli w przeliczeniu ~25$) to muszę jakby odrobić te 25$ zanim otrzymam rakeback ?
Ja też nie dostałem w tym tygodniu co prawda liczyłem na jakieś grosze ale zawsze coś myślałem że wpadnie
zaczynam podejrzewać że jednak powinienem dostać rakeback. Chyba , że ktoś rozwieje moje nadzieje kilka postow wyżej
Napisane przez saatric
Ja również nie otrzymałem rakebacku. Ale ja robiłem zakupy w sklepie. Tylko , że zamówienie już dotarło tydzień temu. Moje pytanie jest inne :Jeżeli wydałem 5000 ftp (czyli w przeliczeniu ~25$) to muszę jakby odrobić te 25$ zanim otrzymam rakeback ?
dokładnie tak to wygląda
a wcale ze nie:) te 25$ musisz jeszcze pomnozyc przez 27(rb) i podzielic przez 100 wychodzi 6.75 do odrobienia pozdrawiam
Tutaj jest naprawdę dokładnie wszystko opisane: Zanim zapytasz : Full Tilt Poker Rakeback FAQ
a jeśli się wam coś nie zgadza to piszcie ticket do naszego supportu. Bo teraz pojawia się 5 tematów na dzień "Gdzie jest mój rakeback" a oprócz tego co jest w FAQ nikt nic więcej wam raczej nie pomoże
Pozdrawiam
Czy granie satelit za pkt. FTP też pomniejsza rakeback?
W tym FAQ nie widzę informacji o tym czy z rakbackiem się coś dzieje gdy uczestniczymy w satelitach. Jest tam tylko napisane o wydawaniu pkt. w sklepie i medalach.
Za samo granie satelitek za FTP Ci nie ściągają z rakebacku , ale jak już wygrasz wejściówkę do jakiegoś turnieju to adekwatnie do jej wartości Ci obniżają rakeback
Pozdrawiam
To nie fajnie
Czyli jak satelitami przypadkowo będę miał fart i się dostanę do np. sunday brawl to tam wejściówka kosztuje 240$ i ja nie dostanę z rake backu tyle czyli grając nl2 nie będę miał rakebacku przez kilka miesięcy?
Przepraszam, może źle się wyraziłem
oni nie potrącają Ci od wartości wpisowego tylko od wartości rake który musisz wydać na tą wejściówkę
Przykład:
1. miałbyś normalnie 100$ Netrake (wyrobiony rake)
2. Wygrywasz wejsciowke do turnieju 240$ + 24$
3. Odejmujesz od NetRake wartość rake'u w turnieju , czyli:
100$ - 24$ = 76$
Twój rakeback to : 27% * 76$
Pozdrawiam