Przejdź do forum
rake back dostaliśc...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] rake back dostaliście

19 Posty
14 Użytkownicy
0 Reakcje
1,220 Wyświetlenia

dostaliście rake back za ten tydzień?? bo u mnie nie ma

18 odpowiedzi
thomaPL
sojowyjarz

Dostaliście i życzymy cierpliwości, bo czasami też nawet i w poniedziałek dopiero zdarza się dostać.

OlsenACAB

Dostalem.
Chyba co tydzien wyplywa sprawa rakebacku :rolleyes:

salyk

Otrzymałem, bezproblemowo.

Polecam podwieszony FAQ dotyczący rakebacku:
Zanim zapytasz : Full Tilt Poker Rakeback FAQ

saatric

Ja również nie otrzymałem rakebacku. Ale ja robiłem zakupy w sklepie. Tylko , że zamówienie już dotarło tydzień temu. Moje pytanie jest inne :

Jeżeli wydałem 5000 ftp (czyli w przeliczeniu ~25$) to muszę jakby odrobić te 25$ zanim otrzymam rakeback ?

Ja też nie dostałem w tym tygodniu co prawda liczyłem na jakieś grosze ale zawsze coś myślałem że wpadnie :evil:

InTooDeep

ja niestety nie otrzymuje :/

saatric

zaczynam podejrzewać że jednak powinienem dostać rakeback. Chyba , że ktoś rozwieje moje nadzieje kilka postow wyżej ?(

jabbac

Napisane przez saatric
Ja również nie otrzymałem rakebacku. Ale ja robiłem zakupy w sklepie. Tylko , że zamówienie już dotarło tydzień temu. Moje pytanie jest inne :

Jeżeli wydałem 5000 ftp (czyli w przeliczeniu ~25$) to muszę jakby odrobić te 25$ zanim otrzymam rakeback ?

dokładnie tak to wygląda

saatric

dzięki za info

Seavolv

U mnie też brak, co jest?

cherrydor

a wcale ze nie:) te 25$ musisz jeszcze pomnozyc przez 27(rb) i podzielic przez 100 wychodzi 6.75 do odrobienia pozdrawiam

Tutaj jest naprawdę dokładnie wszystko opisane: Zanim zapytasz : Full Tilt Poker Rakeback FAQ

a jeśli się wam coś nie zgadza to piszcie ticket do naszego supportu. Bo teraz pojawia się 5 tematów na dzień "Gdzie jest mój rakeback" a oprócz tego co jest w FAQ nikt nic więcej wam raczej nie pomoże

Pozdrawiam

Czy granie satelit za pkt. FTP też pomniejsza rakeback?
W tym FAQ nie widzę informacji o tym czy z rakbackiem się coś dzieje gdy uczestniczymy w satelitach. Jest tam tylko napisane o wydawaniu pkt. w sklepie i medalach.

Za samo granie satelitek za FTP Ci nie ściągają z rakebacku , ale jak już wygrasz wejściówkę do jakiegoś turnieju to adekwatnie do jej wartości Ci obniżają rakeback :)

Pozdrawiam

giuseppePK

ja 2tyg nie dostalem ;x

To nie fajnie :(
Czyli jak satelitami przypadkowo będę miał fart i się dostanę do np. sunday brawl to tam wejściówka kosztuje 240$ i ja nie dostanę z rake backu tyle czyli grając nl2 nie będę miał rakebacku przez kilka miesięcy?

Przepraszam, może źle się wyraziłem :) oni nie potrącają Ci od wartości wpisowego tylko od wartości rake który musisz wydać na tą wejściówkę

Przykład:

1. miałbyś normalnie 100$ Netrake (wyrobiony rake)
2. Wygrywasz wejsciowke do turnieju 240$ + 24$
3. Odejmujesz od NetRake wartość rake'u w turnieju , czyli:

100$ - 24$ = 76$

Twój rakeback to : 27% * 76$

Pozdrawiam