Witam. W FaQ tego nie ma dlatego pytam tu:
czy rake back dostaje sie tylko wtedy jak ma sie przypisane konto do PS ? Czy jest też jakiś rake back nawet bez ale mniejszy?
Witam. W FaQ tego nie ma dlatego pytam tu:
czy rake back dostaje sie tylko wtedy jak ma sie przypisane konto do PS ? Czy jest też jakiś rake back nawet bez ale mniejszy?
Napisalem maila do swietego mikolaja i wiecie co przyznal mi rakeback na FTP... a wy mowicie ze sie nie da
Napisane przez BGawli
Napisalem maila do swietego mikolaja i wiecie co przyznal mi rakeback na FTP... a wy mowicie ze sie nie da
Ale otrzymałeś go bez pierwszej wpłaty?
Napisane przez BGawli
Nikt nie powiedział, że się nie da. Jeśli Ci się udało to bardzo dobrze, aczkolwiek konto na pewno nie jest przypisane do PokerStrategy i zbierać SP nie będziesz.
Pozdrawiam
jest wszedzie napisane ze dostaje sie 27% RB, ja w tym tygodniu wyrobilem niecale 40$ rake a dostalem 1,36$, w ubieglym tygodniu byla taka sama sytuacje, prosze o wyjasnienie, moze zle to rozumuje, moze to nie liczy sie od rake wyrobionego
Witam,
Dlaczego nie dostaje WCALE rake backu? W ciagu tygodnia uzbieralam ok 200 pkt full tilt, a nie otrzymalam ani grosza (to juz drugi tydzien z rzedu). Dodam ze ani 1 punktu nie wydalam na nic.
A czy Panowie nie dostają przypadkiem bonusów ze pierwszą wpłatę ?
Każdy bonus, który dostanie się od FTP jest odejmowany od reakbacku.
Hej swinkaPl,
Napisane przez swinkaPl
Witam,
Dlaczego nie dostaje WCALE rake backu? W ciagu tygodnia uzbieralam ok 200 pkt full tilt, a nie otrzymalam ani grosza (to juz drugi tydzien z rzedu). Dodam ze ani 1 punktu nie wydalam na nic.
A kiedy zakładałeś konto? Jeżeli po 1.12.2010, to otrzymasz rakeback dopiero po dokonaniu wpłaty.
Witam.
swinkaPl, skontaktuj się z naszym supportem poprzez ticket jeśli masz przypisane konto i spełniasz warunki konieczne do tego aby móc RB otrzymywać.
O wszystki możecie dowiedzieć się w FAQ, a także obliczyć jaki powinniście otrzymywać RB: Zanim zapytasz : Full Tilt Poker Rakeback FAQ
Nie słyszałem nigdy o sytuacji aby ktoś otrzymał źle naliczony RB.
Pozdrawiam.
To rzeczywiscie moze byc przez bonus za pierwsza wplate, bo zanim dokonalam wplaty to dostawalam (gralam na 50$ otrzymanych od PS). Jakos 2 tygodnie temu wplacilem 150$ i nie otrzymuje.
Zobaczymy jak skonczy sie bonus za 1 wplate.
Sama wpłata nie blokuje rakeback tylko uwolnienie bonusu. Kwota jest odejmowana od NET RAKE i z reszty obliczany jest rakeback.
Mam inne pytanie. Czy jeżeli uwolnię bonus i okaże się, że akurat nie dostane rakeback to dostaje jakieś info tak jak normalnie w mailu? To znaczy normalnie jest jaka kwota i od kogo, a jak nie ma rakeback to dostajemy info, że zero? Czy no info?
w moim przypadku jest to pewnie spowodowane wyrabianiem bonusu od pierwszej wplaty, nie wiedzialem ze to tak dziala, dzieki za pomoc
w ubieglym tygodniu w w okresie 26-04 do 02-05 zrobilem reka 99$ tak mi wskazuje HM a dostalem 12,5$ czy to normalne?
Wyrabiam bonus 100$ w miedzy czasie. Na dzien dzisiejszy mam juz 90% wyrobione, czy to tym moze byc spowodowane?
Tydzien wczesniej tez dostalem 12,5$ a rake zrobilem okolo 30$, nie rozumiem tego.
Mnie też dzisiejszy przelew zdenerwował
Według statystyk powinienem dostać troszkę ponad 8 USD, a dostałem 2,8
Mam też bonus 100$ i widać że bonus chyba ucina ostro rake back :ayfkm:....
Mnie sie wydaje, ze to przez wyrabiania bonusu.
RB - (bonus*0.27) tak wyglada formula
Ja dostalem 0,68$
Oczywiście, że wyrabianie bonusu zabiera rakeback. Ile razy w kółko można to samo wałkować....