od 25,05 do 31,05 wyrobilam 86 pkt PS...wedlug mnie powinnam dostac okolo 11,61 $ raku ( 86 : 2 x 0,27 ) a dostalam cos powyzej 6 $....wyrabiam tez bonus od pierwszej wplaty i na razie jest 20 $ z tego..czy to ma jakies znaczenie? a moze to ze wyplacilam 50 $ ale to bylo 04,06?
Dostajesz rakeback od PS a nie rake. Bonus jest odliczany od rakebacku, więc póki go masz, nie możesz liczyć tego w ten sposób.
Właśnie mnie też to dziwi bo wyrabiałem bonus i miałem ok 6-7 $ rakeback na limitach 10/20 fixed, w następnym tyg skończyłem wyrabiać bonus, i przeszedłem na większe limity 25/50, wyrobiłem dużo więcej punktów a rakeback dostałem 6,29 $. Czemu taki sam? Nie wiem ;/
Proszę zwróć uwagę, że od twojego rakeback'u odejmowane są różne pozycje, na których temat nie posiadamy informacji. Aby obliczyć swój rakeback użyj proszę następującej formuły:
StrategyPoints : 2 - bonus - pieniądze dodane do puli - opłaty - oszustwa - wykorzystane punkty) * 0.27
Pozdrawiam
pytanie: czy jeżeli kumpel zarejestrował się na FTP z a pomocą linka PS to dostaje automatycznie rakeback? czy musi zrobic cos dodatkowo. a czy wypłata rake jest na tej zasadzie że liczona jest od wtorku do pon a przelew idzie w najbliższy piątek tak jak na stronie z rakeback w adresie www?
Napisane przez Jakub
Proszę zwróć uwagę, że od twojego rakeback'u odejmowane są różne pozycje, na których temat nie posiadamy informacji. Aby obliczyć swój rakeback użyj proszę następującej formuły:StrategyPoints : 2 - bonus - pieniądze dodane do puli - opłaty - oszustwa - wykorzystane punkty) * 0.27
Pozdrawiam
Co za bzdury
Nie do końca takie bzdury, taki system wydawania RB jest stosowany przez wszystkich affiliate.