Witam. Kapitał startowy dostałem kiedyś właśnie na FTP, przegrałem wszystko i mam pytanie, jeśli przeleję swoje 50$ mogę liczyć na rakeback? Bo w przypadku kapitału od PS.com rakeback nie istnial, więc jestem ciekawy jak to będzie z moją wpłatą.
https://polska.pokerstrategy.com/full-tilt-poker/free50/
Jak otrzymać 27% rakebacku?
Od niemal każdej puli poker room zabiera określoną kwotę pieniędzy, czyli prowizję albo inaczej mówiąc rake. Jeżeli chodzi o turnieje jest to opłata turniejowa (fee). Rakeback oznacza dla ciebie stały zwrot zapłaconych wcześniej prowizji.Na Full Tilt Poker otrzymujesz automatycznie 27% zwrot zapłaconego wcześniej net rake'u jeżeli otrzymałeś kapitał startowy. Net rake jest obliczany na bazie wygenerowanego rake'u (MGR) oraz pomniejszony o wszystkie inne bonusy, które otrzymałeś przy okazji gry od Full Tilt Poker.
Jeśli utworzyłeś konto na Full Tilt Poker przed 01.12.2010 lub pomiędzy 01.05 a 31.07.2010, otrzymasz 27% rakebacku, jak tylko dokonasz własnej wpłaty.
Zasada ta nie odnosi się do kont założonych przed 01.05.2010 lub pomiędzy 01.08.2010 a 31.11.2010.
Rakeback dostaniesz na swoje konto pokerowe w każdy piątek, za rake wygenerowany w poprzednim tygodniu (od wtorku do poniedziałku). Zostaniesz również poinformowany o tym fakcie mailowo.
Witaj,
napisz ticket do naszego supportu i wtedy dowiesz się kiedy tam zakładałeś konto
pozdrawiam
Mam pytanie co do rakebacku. Z tego co tu czytam za to 50$ nie dostanie żadnego rb. A np jak już będę miał to 1000pkt to rake back będzie normalnie przychodził? czy muszę wpłacić coś od siebie żeby "się włączył"
nie wiem czy dobrze wytłumaczyłem o co mi chodzi.
Napisane przez tomaszkarolak89
Mam pytanie co do rakebacku. Z tego co tu czytam za to 50$ nie dostanie żadnego rb. A np jak już będę miał to 1000pkt to rake back będzie normalnie przychodził? czy muszę wpłacić coś od siebie żeby "się włączył"nie wiem czy dobrze wytłumaczyłem o co mi chodzi.
Rakeback dostajesz cały czas normalnie, nie musisz wyrabiać punktów.
Na Full Tilt Poker otrzymujesz automatycznie 27% zwrot zapłaconego wcześniej net rake'u jeżeli otrzymałeś kapitał startowy. Net rake jest obliczany na bazie wygenerowanego rake'u (MGR) oraz pomniejszony o wszystkie inne bonusy, które otrzymałeś przy okazji gry od Full Tilt Poker.
Jeśli utworzyłeś konto na Full Tilt Poker przed 01.12.2010 lub pomiędzy 01.05 a 31.07.2010, otrzymasz 27% rakebacku, jak tylko dokonasz własnej wpłaty.
Zasada ta nie odnosi się do kont założonych przed 01.05.2010 lub pomiędzy 01.08.2010 a 31.11.2010.
Rakeback dostaniesz na swoje konto pokerowe w każdy piątek, za rake wygenerowany w poprzednim tygodniu (od wtorku do poniedziałku). Zostaniesz również poinformowany o tym fakcie mailowo.