Witam,
Założyłem konto na FTP używając kodu PSVIP, jednak w zakładce z bonusami jest pusto. Jak mogę sprawdzić czy mam to konto przypisane do PS bez wplacania kasy?
Witam,
Założyłem konto na FTP używając kodu PSVIP, jednak w zakładce z bonusami jest pusto. Jak mogę sprawdzić czy mam to konto przypisane do PS bez wplacania kasy?
Cześć
jeżeli na pewno dobrze wpisałeś kod dodałeś swojego nicka do pokerstrategy to punkty zaczną ci się naliczać automatycznie jak zaczniesz grac na prawdziwa kasę. Bonus będzie w zakładce bonusy dopiero po depozycie bo jest on uzależniony od kwoty jaką wpłacisz.
pozdro
Ewentualnie poproś kogoś o przelanie 10$ pograj z godzinę na niskich stawkach i zobacz czy masz punkty
Ale moim zdaniem, jeśli wszystko zrobiłeś dobrze, to nie będzie żadnych problemów
Pozdrawiam
damianpat napisał
Ewentualnie poproś kogoś o przelanie 10$ pograj z godzinę na niskich stawkach i zobacz czy masz punkty
Raczej niewykonalne, jeśli wcześniej nie było dokonywanych na konto żadnych depozytów.
PJohnson napisał
Witam,Założyłem konto na FTP używając kodu PSVIP, jednak w zakładce z bonusami jest pusto. Jak mogę sprawdzić czy mam to konto przypisane do PS bez wplacania kasy?
Na pewno będzie ok, jeśli zrobiłeś wszystko dobrze przy rejestracji. Tylko wpłacić depozyt i bonus się pojawi a punkty będą naliczane. Jeśli wtedy coś byłoby nie tak jak trzeba, będziemy próbować interweniować.
U mnie była taka sama sytuacja, do czasu rozpoczęcia gry na FTP nie miałem żadnego bonusa, bo i niby za co?:)
Dzieki, sprawdze po weekendzie - uciekam z riverstarsow szybciej niz myslalem. Nie dosc ze nie ma tam zadnych bonusow ani rake backu to jeszcze zlapalem downswing 10BI.
P.S Pozdro dla nowego Moderatora
Walderam napisał
damianpat napisał
Ewentualnie poproś kogoś o przelanie 10$ pograj z godzinę na niskich stawkach i zobacz czy masz punktyRaczej niewykonalne, jeśli wcześniej nie było dokonywanych na konto żadnych depozytów.
Raczej wykonalne:)
Szczepans napisał
Walderam napisał
damianpat napisał
Ewentualnie poproś kogoś o przelanie 10$ pograj z godzinę na niskich stawkach i zobacz czy masz punktyRaczej niewykonalne, jeśli wcześniej nie było dokonywanych na konto żadnych depozytów.
Raczej wykonalne:)
O widzisz, to nie wiedziałem, kiedyś komuś tam transferowałem jakieś $ i jak po paru minutach kasa nie doszła, to zaczęły się przemyślenia, czy odbiorca kasy robił wcześniej depozyt. Tym się zasugerowałem.
Gorzej by było jeśli taki minitransfer (powiedzmy 10$) potraktowaliby jako pierwszy depozyt i od tego dali bonusa:P