Przejdź do forum
Pytanie o kod PSVIP

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pytanie o kod PSVIP

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
652 Wyświetlenia

Witam,

Założyłem konto na FTP używając kodu PSVIP, jednak w zakładce z bonusami jest pusto. Jak mogę sprawdzić czy mam to konto przypisane do PS bez wplacania kasy?

6 odpowiedzi
michallo

Cześć
jeżeli na pewno dobrze wpisałeś kod dodałeś swojego nicka do pokerstrategy to punkty zaczną ci się naliczać automatycznie jak zaczniesz grac na prawdziwa kasę. Bonus będzie w zakładce bonusy dopiero po depozycie bo jest on uzależniony od kwoty jaką wpłacisz.
pozdro

damianpat

Ewentualnie poproś kogoś o przelanie 10$ pograj z godzinę na niskich stawkach i zobacz czy masz punkty
Ale moim zdaniem, jeśli wszystko zrobiłeś dobrze, to nie będzie żadnych problemów

Pozdrawiam ;)

Walderam

damianpat napisał
Ewentualnie poproś kogoś o przelanie 10$ pograj z godzinę na niskich stawkach i zobacz czy masz punkty

Raczej niewykonalne, jeśli wcześniej nie było dokonywanych na konto żadnych depozytów.

PJohnson napisał
Witam,

Założyłem konto na FTP używając kodu PSVIP, jednak w zakładce z bonusami jest pusto. Jak mogę sprawdzić czy mam to konto przypisane do PS bez wplacania kasy?

Na pewno będzie ok, jeśli zrobiłeś wszystko dobrze przy rejestracji. Tylko wpłacić depozyt i bonus się pojawi a punkty będą naliczane. Jeśli wtedy coś byłoby nie tak jak trzeba, będziemy próbować interweniować.

U mnie była taka sama sytuacja, do czasu rozpoczęcia gry na FTP nie miałem żadnego bonusa, bo i niby za co?:)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzieki, sprawdze po weekendzie - uciekam z riverstarsow szybciej niz myslalem. Nie dosc ze nie ma tam zadnych bonusow ani rake backu to jeszcze zlapalem downswing 10BI.

P.S Pozdro dla nowego Moderatora :D

Walderam napisał

damianpat napisał

Raczej niewykonalne, jeśli wcześniej nie było dokonywanych na konto żadnych depozytów.

Raczej wykonalne:)

Walderam

Szczepans napisał

Walderam napisał

damianpat napisał

Raczej wykonalne:)

O widzisz, to nie wiedziałem, kiedyś komuś tam transferowałem jakieś $ i jak po paru minutach kasa nie doszła, to zaczęły się przemyślenia, czy odbiorca kasy robił wcześniej depozyt. Tym się zasugerowałem.
Gorzej by było jeśli taki minitransfer (powiedzmy 10$) potraktowaliby jako pierwszy depozyt i od tego dali bonusa:P