Przejdź do forum
pytanie o Iron Man

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] pytanie o Iron Man

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
980 Wyświetlenia
vanhoost

witam,
od niedawna gram na FTP i chciałbym się dowiedzieć czegoś o Iron Man. Czytałem na ich stronie, ale jakieś to wszystko zagmatwane.

Czy aby otrzymać status "Bronze" trzeba ugrać 50 punktów przez 20 dni z rzędu? czy może w miesiącu? Czy dobrze rozumiem tą tabelkę? Z góry dziękuję za odpowiedź.

6 odpowiedzi

Nie wiem kto wymyśla takie pokomplikowane programy, to raczej nie na moją głowę niestety. Ja bym powiedział, że trzeba grać 20 dni w miesiącu ze średnią dzienną 50pkt, albo 15 dni ze średnią 100pkt, żeby dostać bronz.

vanhoost Autor wątku
vanhoost

no właśnie... może jest jednak ktoś kto wie o co come one? ?(

JacekPL

maggman prawdę napisał.

Pozostałe punkty są już chyba bardziej czytelne.

żeby dostać status iron, bądz złoto, srebro albo brąz musisz ugrać odpowiednią ilość punktów dziennie, przez określoną przez nich ilość dni, nie musi to być pod rząd, tam pod tym kalendarzem, jest dokładnie napisane ile jeszcze ci dni zostało i ile punktów przez te dni musisz ugrać.

Przypominam nie muszą to być dni pod rząd.

Do tego jeśli każdego dnia miesiąca ugrasz 1 punkt, to kwalifikujesz się do fajnego freerola.

vanhoost Autor wątku
vanhoost

dzięki koledzy za odpowiedź. Faktycznie pozostałe punkty są lepiej rozpisane.

Jeszcze jedno pytanie, chwilowo czysto teoretyczne. Medale z Iron Mana można wymieniać na punkty. Czy jeśli ktoś wymieni te medale, otrzymane w ten sposób punkty będą także przeliczane na strategy points?

JacekPL

vanhoost napisał

dzięki koledzy za odpowiedź. Faktycznie pozostałe punkty są lepiej rozpisane.

Jeszcze jedno pytanie, chwilowo czysto teoretyczne. Medale z Iron Mana można wymieniać na punkty. Czy jeśli ktoś wymieni te medale, otrzymane w ten sposób punkty będą także przeliczane na strategy points?

Obawiam się, że nie.

Dostaniesz punkty PS za grę i za punkty wynikające z rake'u. Pozostałe punkty nie są przeliczane na StrategyPoints.