Przejdź do forum
Przypisanie istniej...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Przypisanie istniejącego konta

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
1,071 Wyświetlenia
MIStrZZZ
Oldschool Grinder

Rozumiem, że nie ma możliwości przepisania istniejącego konta, ale czy będzie w niedługim okresie taka możliwość? Skorzystałem z promocji innej strony i chciałbym mieć z tej platformy punkty na PStrategy - czy jest jakaś opcja aby to zrobić?

Pozdrawiam! :P

3 odpowiedzi

Problem jest tego typu, że Full Tilt bardzo cwaniakuje i stara się wykorzystywać niedoświadczonych graczy. Jeśli zapiszesz się bezpośrednio przez ich stronę, albo przez wiele innych stron, często oferujących jakieś podarki za zapisanie, bezpowrotnie tracisz szanse na comiesięczny rakeback!!! I to jest przeszkoda przy przepisywaniu kont, bo FT nie chce najwyraźniej dać graczom nie mającym rakbacku możliwość zdobycia go. Nie podoba mi się polityka tej firmy, takich cwaniackich zagrywek w sumie jest więcej z ich strony.

Podoba mi się za to oferta bonus + rakeback od pokerstrategy, a i poziom graczy jest tam baaaaaaardzo przereklamowany:D Dlatego siła $ wypiera względy polityczne i mimo, że ich nie lubię, to tam gram:D:D:D

MIStrZZZ Autor wątku
MIStrZZZ
Oldschool Grinder

a czy w takim razie można założyć konto na FT na członka rodziny i je podpiąć pod moje konto PStrategy?

Hehe, widzę, że Ci zależy na tym. No niestety, wedle mojej wiedzy na 99,5% tak nie można. Rodziłoby to zbyt wiele możliwości na kombinowanie.

P.S. 100% pewności może Ci dać support PS:D