nie osobno
Napisane przez szok38
PDP A Ty co? Nie masz pomysłów na popołudnie??Po za Tym status Ci spadł.Obijałeś się. ostatnio.Nieładnie![]()
Taa opadl mi status ... i nie tylko ;d
A tak serio to teraz ide na jakosc nie na ilosc, zreszta diament na PS jest wart ... 1 tshirta
Mam takie pytanie techniczne - długo musieliście czekać na zaliczenie punktów w tej promocji? Grałem o północy naszego czasu, a na chwilę obecną nadal mam "0", choć zarejestrowany jestem.
Napisane przez Janek1986
Mam takie pytanie techniczne - długo musieliście czekać na zaliczenie punktów w tej promocji? Grałem o północy naszego czasu, a na chwilę obecną nadal mam "0", choć zarejestrowany jestem.
bo nasz czas o polnocy to ich czas dnia wczesniejszego
mam pytanie odnosnie tej pormocji takie czy te punkty zostana podwojone po zdaniu promocji czy te ktore w kalendarzu sa juz wpisane to sa po podwojeniu ?
pewnie tyle ile ugrasz $ to zostanie to odpisane od rb pod koniec miesiaca .. taki 'bonus' dla graczy z kontem przypisanym do pokerstrategy -.-
Napisane przez janas62
czy ktos juz dostal pierwsze 5dolcow?
Z tego co wyczytałem w zasadach promocji to kasę dostaniesz jak wyrobisz cały bonus ($50, czyli po 25 dniach) lub dopiero w następnym miesiącu.