Hej, jakiego programu używacie do wspomagania multitablingu SNG na FTP? Jakieś skrypty czy coś?
A co to cudo robi? Bo na razie FTP mi sam ladnie stoliki ustawial w kafelki, niestety drugi rządek pod spodem sam musiałem ustawiać (gram 16 stołów).
To cudo czyni cuda
Ja gram cashe na P* i nie wyobrażam już sobie gry bez TN. Sam otwiera mi stoliki, usadza, zajmuje się wyskakującymi okienkami, ustawia wielkość podbicia pf, pozwala na szybkie zamykanie stołów i wiele innych udogodnień
Napisane przez franeczek
Table Ninja dla Full Tilt Poker:
http://tableninja.com/tnft/index.php
DZIĘKI! Tego szukałem
Tak, BSS FR NL100 ;).
Na nl50 spokojnie cisnalem te 16 stolow i to ze statami 18/16 i otwieraniem kazdej reki na poznej pozycji dla kradziezy blindow, o ile goscie pozwalali.
Na nl100 jest czasem troche gorzej, wiec czasem zmniejszam ilosc stolow do 12, a jak mam gorszy dzien to nawet do 8 ;).
EDIT: Mam maly problem z ninją. Przypisalem do hotkeya betowanie w pol puli, a on raz betuje pol puli, a raz tylko 1 bb ; o
EDIT2: Co zrobic, zeby automatycznie nie dawal tego bet pot? Nawet jak nie mam ustawionych zadnych hotkeyow, to on automatycznie ustawia mi na suwak na cala pule.
No to jestem pod wrażeniem Zendera. Ja dopiero raczkuję przy grze na 16 stołach sss i nie jest łatwo
.Tutaj za radą kolegów ściągnąłem polecony wyżej program , ale jako że nie mam doświadczenia w korzystaniu z takiej pomocy(i nie wiedziałem jak go skonfigurować) to dziś w czasie sesji musiałem go wyłączyć. Po prostu mi przeszkadzał... Czy w tym programie jest możliwość aby automatycznie dokupywał stack przy spadku do określonego poziomu??Chodzi mi o sytuację z sss: spadam do 14bb i czy on potrafi dokupić do 20bb??Bo jak tak mu się przyglądam to nie widzę takiej opcji
.I co to znaczy Urbi ,że on sam Ciebie usadza?? Pytam w kontekście selekcji stołów.On Cię wrzuca na dowolny stolik z wolnym miejscem??
Opcję dokupywania do określonej kwoty chyba sam musisz ustalić na FTP, bez pomocy TableNinja.
Usadzania polega na tym, ze Ty wybierasz stolik i go klikasz, on zajmuje dowolne miejsce, wkupuje się za określoną kwotę i zaznacza "Auto post blinds".
Do multitablingu Tn to podstawa,nie tlyko do cash games ale i do sng. Automatycznie odswieza miejsce w turnieju,zamyka niepotrzebne okna itd.
Tylko dalej nie wiem co zrobic, jak czasem daje mi pedalskie bety 1bb, zamiast ustalonyc 60%.
zendera typuje ze jeszcze uzywasz poker trackera jesli tak to na stole pojawia sie taki znaczek trakera (menu dla stolika) i to zaslania wielkosc pota jesli przesuniesz to nieco to wielkosci beta beda zgodne z tym co ustawisz w table ninja
Progz nie obsluguje poprawnie stolikow Pot Limit, tym to jest spowodowane :(. Na stolach NL wszystko gra.
A jak ustawić, żeby stoły były obok siebie? Jak wgrywałem program to zaznaczylem opcje "tiled" ale jak odpalam stoliki na ftp to nic się nie zmienia.
Poza tym świetny program
A ja mam taki problem. Jak kończy mi się turniej, to jak mam włączone Auto-Replay to od razu clicka Yes w zakończonym turnieju i rejestruje mnie do nowego turnieju o tym samym wpisowym. Jednak tamtego starego turnieju nie zamyka tylko jest sobie stolik z napisem 'congratulations to the winner'. Czy to samo się zamyka po jakimś czasie czy po prostu jak otwieram 16stół, na którym będę grał, to tamten stary (już zakończony) się sam zamknie? Jak to wygląda?
Bo generalnie nie chcę, żebym miał otwarte 3 turnieje, które zakończyłem, i 13, które gram, a pozostałe 3, które też teoretycznie gram, nie zostały nawet wyświetlone a gra sobie leci i mnie blindy zżerają
PS. Pierwszy raz tego używałem, więc mogłem czegoś nie zauważyć
Dobra, już wiem. Miałem odznaczone Close Tournament Table w FTP.
A mam inny problem. Mam akcję na jakimś stole i nagle otwiera mi się nowy stół. Czy da się wrócić do akcji na tamtym stole bez klikania na niego myszką?
Napisane przez derus
A jak ustawić, żeby stoły były obok siebie? Jak wgrywałem program to zaznaczylem opcje "tiled" ale jak odpalam stoliki na ftp to nic się nie zmienia.
Poza tym świetny program![]()
Nie zaznacza się tego po to żeby automatcznie ustawiał Tobie w ten sposób stoliki ale po to żeby poprawnie działały wszystkie funkcje TN.
Napisane przez MarseliusMS
Dobra, już wiem. Miałem odznaczone Close Tournament Table w FTP.A mam inny problem. Mam akcję na jakimś stole i nagle otwiera mi się nowy stół. Czy da się wrócić do akcji na tamtym stole bez klikania na niego myszką?
W zakładce table control masz trzy opcje:
1. Cycle to first in line (czyli przełączanie na stolik priorytetowy)
2. Cycle tables forward (przerzucanie do następnego)
3. Cycle tables backward (powrót do poprzedniego, czyli to co Cię interesuje)