A co, nie jest?
Po kliknieciu na mb wyskakuje "we cannot process your transaction at this time, plz try again later". Ło to mi chodzi
Blokada MB to oczywiście celowe działanie FTP mające powstrzymać nagły odpływ kapitału z tego poker roomu. Najprawdopodobniej z powodu złego zarządzania nie mają pieniędzy na pokrycie wszystkich wypłat po czarnym piątku i zdecydowali się zablokować najbardziej popularna formę wypłaty czyli MB właśnie. Jednak jest to trochę błędne koło, gdyż zablokowane MB powoduję tylko popłoch, panikę lub po prostu pokazuje, że FTP ma poważne problemy finansowe. Dlatego ludzie widząc słabą kondycję finansową FTP wypłacają pieniądze wszystkimi innymi dostępnymi metodami. Tą sytuację patową może przerwać tylko odblokowanie MB i to jak najszybciej nawet za cenę zadłużenia się FTP, bo tylko w ten sposób ludzie przestaną wycofywać kapitał. To będzie sygnał, że wszystko wraca do normy. W innym wypadku władzom FTP pozostanie tylko zablokowanie kolejnej metody wypłaty np, Netellera i dalszy zjazd po równi pochyłej na samo dno:) gdyż to nakręci tą spiralę jeszcze bardziej.
Chyba powinienem być w zarządzie FTP ♠_cool:
Napisane przez mark0s
Blokada MB to oczywiście celowe działanie FTP mające powstrzymać nagły odpływ kapitału z tego poker roomu. Najprawdopodobniej z powodu złego zarządzania nie mają pieniędzy na pokrycie wszystkich wypłat po czarnym piątku i zdecydowali się zablokować najbardziej popularna formę wypłaty czyli MB właśnie. Jednak jest to trochę błędne koło, gdyż zablokowane MB powoduję tylko popłoch, panikę lub po prostu pokazuje, że FTP ma poważne problemy finansowe. Dlatego ludzie widząc słabą kondycję finansową FTP wypłacają pieniądze wszystkimi innymi dostępnymi metodami. Tą sytuację patową może przerwać tylko odblokowanie MB i to jak najszybciej nawet za cenę zadłużenia się FTP, bo tylko w ten sposób ludzie przestaną wycofywać kapitał. To będzie sygnał, że wszystko wraca do normy. W innym wypadku władzom FTP pozostanie tylko zablokowanie kolejnej metody wypłaty np, Netellera i dalszy zjazd po równi pochyłej na samo dno:) gdyż to nakręci tą spiralę jeszcze bardziej.
Widze ze na tym forum jest jeszce paru myslacych ludzi.
No ale zaraz wpadnie ktos z zalogi ps.com i nas zruga bo przeciez FTP to taka solidna firma a nasze wydumane historie o braku pieniedzy sa z palca wyssane nie ?
Nie mam pojecia jak to mozliwe, ze po tym wszystkim dalej mydlicie userom oczy i tak zazarcie bronicie tych szmaciarzy z FTP, ktorzy przepuscili pienaidze graczy a teraz nie maja z czego oddac... to jest fakt, niepodwazalny i oczywisty dla kazdego myslacego czlowieka.
panie i panowie pojawił sie jakis NEWS na ps że DOJ odblokowało główne konto FTP.... szkoda że jak klikam na ten NEWS no wywala że ta strona nie istnieje. jeżeli to prawda mozna sie spodziewac odblokowania MB very soon
Napisane przez halabasa
panie i panowie pojawił sie jakis NEWS na ps że DOJ odblokowało główne konto FTP.... szkoda że jak klikam na ten NEWS no wywala że ta strona nie istnieje. jeżeli to prawda mozna sie spodziewac odblokowania MB very soon
dobra juz mozna przeczytac tego newsa i wcale nie jest tak kolorowo
Napisane przez kant900
Doszly do Was te wypłaty na Netka z 18-20 maja?Bo u mnie ciagle "processing"...
Ja czekam od 12 maja na wypłatę
Napisane przez kilnamanaght
Napisane przez kant900
Doszly do Was te wypłaty na Netka z 18-20 maja?Bo u mnie ciagle "processing"...
Ja czekam od 12 maja na wypłatę
![]()
W takim razie ja ostatecznie kończe z tym gównem zwanym FTP.
Pieniądze na tym roomie są nic nie warte.
Czy ktoś próbował wpłacić kasę z Netka i poźniej na niego wypłacić? (po wcześniejszym posiadaniu możliwości wypłaty przez MB?)
Napisane przez mark0s
Gorzej jeżeli na przykład już sa zadłużeni
Co to za firma co nie wykorzystuje swojej zdolności kredytowej...
Ktoś potwierdzi, że śmigają w normalnym czasie (czyt. dziś wypłacone - pojutrze będą) wypłaty na konto bankowe?
Napisane przez perfectto
Ktoś potwierdzi, że śmigają w normalnym czasie (czyt. dziś wypłacone - pojutrze będą) wypłaty na konto bankowe?
Ja potwierdze, dwie moje ostatnie wypłaty szły około półtora dnia.
Napisane przez derus
Napisane przez perfectto
Ktoś potwierdzi, że śmigają w normalnym czasie (czyt. dziś wypłacone - pojutrze będą) wypłaty na konto bankowe?Ja potwierdze, dwie moje ostatnie wypłaty szły około półtora dnia.
ja również ... dwie wypłaty, łącznie na 3.5k$
Potwierdzam..takze czekalam az odblokuja MB ..no ale ile mozna czekac ...
Wyplacilam ...pieniadze po 1 dniu na koncie
polecam wyplacac w poniedzialki - wtorki ..w tym samym tygodniu kaska bedzie na 100%.
mnie się czekać już nie chce, więc polecenie wypłaty zlecone na netellera którego mam od niecałych 2 tygodni.
6 tygodni czekać na kase -> soł sory
2 miesiące "awaria" MB
Ciekawe czy wypłaty są tak samo zaawansowane jak algorytm google że nie są w stanie nic zrobić
-----------
Ironia oczywiście, śmieszy mnie tylko to, że ciągle powtarzają że to "problem techniczny". Niech teraz tutaj admini napiszą, że to tak bardzo zaufany i z mocnymi fundamentami pokerrom .....
ja zalozylem netka i wyplacilem probne 1k ktore doszlo a teraz calego rolla.zostawilem tylko 6 bi na trenerzy vs userzy na dzis