Przejdź do forum
Problem z wpłatą i ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Problem z wpłatą i pytanie o support

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
447 Wyświetlenia
cautionhot

Witam!

Mam problem z wpłatą kasy na swoje konto FTP. Chciałbym to zrobić za pomocą mojej karty Visa, ale kiedy wybieram tą opcję pojawia się taki oto komunikat:

Uploaded with ImageShack.us

Zgodnie ze wskazówką skontaktowałem się z supportem pod podany e-mail. Na odpowiedź czekałem 2h i dostałem jedynie copy/paste FAQ na temat wpłaty. Odpisałem, że nie o to mi chodziło (cała korespondencja po angielsku, nie wiem czy mogę pisać do nich po polsku), i opisałem sytuację bardziej szczegółowo, sugerując że może chodzi o moje "Ł" w imieniu, ale do tej pory nie dostałem odpowiedzi (kilka ładnych godzin).

Chciałbym się tutaj dowiedzieć czy ktoś może miał taki problem z wpłatą i w jaki sposób został on rozwiązany no i od razu może ktoś napisze jak długo trzeba czekać na odpowiedź z supportu...

Pozdrawiam,
Paweł :)

6 odpowiedzi
rodzer83

Witam!
Miałem dokładnie ten sam problem z litera "ł" w nazwie ulicy - Słowackiego.
Napisałem do polskiego supportu ale zanim przyszła odpowiedź przelałem pieniądze za pomocą lokalnego przelewu bankowego ze swojego konta internetowego. Kasa w 4h, mój brat cioteczny czekał dzień.
P.S. odpowiedź z supportu była mniej więcej taka - zauważyliśmy, że pieniądze jednak doszły na pana konto, powodzenia w grze;]

InTooDeep

miałem to samo, disaproved dwa maile, a wczesniej zmienialem dane zeby ok bylo wszystko, czyli nowy numer telefonu, a kasa i tak sie znalazla. Gorzej jak beda ceregiele przy wyplacie tylko ze w druga nie przejdzie

cautionhot Autor wątku
cautionhot

Chłopaki z supportu poprosili mnie o skan dokumentu, wszystko wysłałem jak chcieli no i cisza... Ale mniejsza o to, bo wpłaciłem co chciałem przez MB i hula, a weryfikacja danych przyda się i tak naturalnie. Z kolei jeśli ktoś byłby tak miły i powiedział dlaczego nie dostałem 100% bonusu od pierwszej wpłaty i co zrobić w związku z tym - byłbym bardzo wdzięczny. Dodam, że mam już jakiś bonus przez nich przyznany wysokości 100$, ale jest kompletnie niezwiązany z pierwszym depozytem, bo dostałem go na długo przed decyzją o doładowaniu konta środkami własnymi :) Muszę przyznać, że wpłacam kasę praktycznie tylko dlatego, żeby dostać ten bonus więc jest to dla mnie tak jakby - lekko - istotna kwestia :)

pozdrawiam :)

rodzer83

Wypłaciłem kasę w ten sam sposób, w który wpłacałem - lokalny przelew bankowy. Szła ok. 5dni bez żadnych komplikacji. Maila od cashiera o zatwierdzeniu wypłaty dostałem następnego dnia od jej zlecenia.
A co do bonusów - pisz, pisz i jeszcze raz pisz do polskiego supportu.
Jakbym nie pisał nie dostałbym żadnej kasy za TAF FTP. Na dzień po wysłaniu maila (po około tygodnia od czasu, kiedy zauważyłem, że należy mi się 20$ za pierwszy przekroczony limit ftp mojego znajomego) dostałem odpowiedź i pieniądze wpłynęły na konto.

Coś ostatnio FullTilt zalega z niektórymi wypłatami i tak dalej i trzeba się upominać ;/

InTooDeep

Napisane przez cautionhot
Chłopaki z supportu poprosili mnie o skan dokumentu, wszystko wysłałem jak chcieli no i cisza... Ale mniejsza o to, bo wpłaciłem co chciałem przez MB i hula, a weryfikacja danych przyda się i tak naturalnie. Z kolei jeśli ktoś byłby tak miły i powiedział dlaczego nie dostałem 100% bonusu od pierwszej wpłaty i co zrobić w związku z tym - byłbym bardzo wdzięczny. Dodam, że mam już jakiś bonus przez nich przyznany wysokości 100$, ale jest kompletnie niezwiązany z pierwszym depozytem, bo dostałem go na długo przed decyzją o doładowaniu konta środkami własnymi :) Muszę przyznać, że wpłacam kasę praktycznie tylko dlatego, żeby dostać ten bonus więc jest to dla mnie tak jakby - lekko - istotna kwestia :)

pozdrawiam :)

podobnie, mam tą samą kwestie ja dostałem 50$ wczesniej. Napisali mi, że najpierw wyrabiam ten aktywny bonus, a później żebym wysłał do nich maila a oni dostosują bonus first depo. W zależności od depozytu. tak więc wyrabiaj 100$ i się ciesz :P