Przejdź do forum
Problem z FTP na Cy...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Problem z FTP na Cyprze

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
628 Wyświetlenia
Vydra88

Witam. Mieszkam od paru lat na cyprze, gram na Ftp P* na ktorych mam konkretnego rola wyrobionego, od ostatnich kilku dni mam problem z zalogowaniem sie na FTP tzn wyskakuje mi ze jest nowa aktualizacja do pobrania, klikam update system no wyskakuje error. Strona FTP oficjalna tez mi nie wchodzi, zamiast tego pojawia sie jakas cypryjski komunikat o nielegalnosci pokera na Cyprze. Czy ktos cos wie na ten temat? Prosze o informacje.
Wiem ze wyszla ostatnio jakas dyrektywa ze poker jest tu nielegalny (mimo tego ze wiele kasyn normalnie funkcjonuje), no ale w pl tez jest on nie legalny a normalnie online mozna pykac oczywiscie jak to mowia na wlasna odpowiedzialnosc...

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi

Pewnie mają tam konto w banku zablokowane.

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz

Przecież oni nie trzymają hajsu na Cyprze...

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Vydra88
Witam. Mieszkam od paru lat na cyprze, gram na Ftp P* na ktorych mam konkretnego rola wyrobionego, od ostatnich kilku dni mam problem z zalogowaniem sie na FTP tzn wyskakuje mi ze jest nowa aktualizacja do pobrania, klikam update system no wyskakuje error. Strona FTP oficjalna tez mi nie wchodzi, zamiast tego pojawia sie jakas cypryjski komunikat o nielegalnosci pokera na Cyprze. Czy ktos cos wie na ten temat? Prosze o informacje.
Wiem ze wyszla ostatnio jakas dyrektywa ze poker jest tu nielegalny (mimo tego ze wiele kasyn normalnie funkcjonuje), no ale w pl tez jest on nie legalny a normalnie online mozna pykac oczywiscie jak to mowia na wlasna odpowiedzialnosc...

Z tego co się orientuje Cypr zrobił granie w pokera nielegalne w świetle prawa (i jest zagrożenie horendalnymi karami za nieprzestrzeganie). Prawdopodobnie żeby grac z Cypru powinieneś używac VPN-a dla bezpieczeństwa bo inaczej internet provider ci będzie blokował połaczenie ze stronami hazardowymi.

cypr

Po prostu twój provider (nie wiem czy inni też) zostali zmuszeni przez Panstwo Cypryjskie do blokowania stronek hazardowych.

Odpowiedz
Cytat