Witam,
Wygrałem wczoraj wejściówkę na Polish Poker Championship w Krakowie (9-10 października).
Zna ktoś więcej szczegółów? Gdzie konkretnie się odbędzie i w jakich godzinach?
Witam,
Wygrałem wczoraj wejściówkę na Polish Poker Championship w Krakowie (9-10 października).
Zna ktoś więcej szczegółów? Gdzie konkretnie się odbędzie i w jakich godzinach?
Witaj,
na razie nie ma jeszcze informacji o dokładnej godzinie i miejscu. Z reguły powiadamiają tak 2-3 dni przed turniejem i pewnie tak będzie i w twoim przypadku
Pozdrawiam
Wygrałem wejściówkę, jadę ze śląska z okolic katowic. Przy ewentualnym drugim dniu nie wiem gdzie sie zatrzymam, jeśli ktoś bedzie załatwiał jakiś pokój w hotelu to ja sie piszę.
Ja mam pytanie:P Bo slyszalem ze trzeba sie rejestrowac do turnieju na full tilcie tzn online. Kiedy mam to zrobic? Czy przed tym jak dostane info na maila czy po tym jak dostane info? Wygralem bilet na zawody w Krakowie.
W info dostaniesz pełne informację więc poczekaj na mail'a
tu jest też drugi wątek o tym : Polish Poker Championship - Małopolska - Kraków
Zrobię mały offtopic.
ElendilQuOrl widzę, że to Twój pierwszy post, nie chcesz się przedstawić innym userom??
Pozdrawiam.
Dzięki PyqPyq za przekierowanie, btw. rejestrować się można już. Są dwa turnieje, Ty wybierasz na który się wybierzesz:
Sobota (09.10.2010) godzina 13.00 - ID turnieju: 183469228 (zostało 12 miejsc)
Sobota (09.10.2010) godzina 19.00 - ID turnieju: 183469242 (zostało 68 miejsc)
Mam takie pytanie... poprostu wole sie upewnic... jezeli jestem zarejstrowany na 19 godzine to aby potwierdzic moja obecnosc na miejscu wystarczy jak przyjade pod koniec pierwszej czesci??
witam, mam pytanie odnosnie ilości osob która przechodzi do dnia 2 , czy jak dobrze wyczytałem z regulaminu jest to 50 osob max z kazdej grupy??
"Obydwie grupy, A i B rozgrywają po 12 poziomów (10,000 na start, poziomy po 25 minut). Zawodnicy, którzy utrzymają się w grze rozgrywają drugiego dnia finał aż do wyłonienia zwycięzcy."
Ja takie cos wyczytałem. Ale z drugiej strony na stronie FTP tez cos o tych 50 osobach znalazlem, nie brałem w 2-dniowym jeszcze udzialu wiec Ci nie powiem na 100%.
BTW.
Dzieki za odpowiedz na moje pytanie.
No dobra:P
Udalo mi sie zarejestrowac na 13:00, teraz tylko pytanie czy wszyscy ktorzy zdarzyli na te 110 miejsc napewno graja o 13:00?:P
Bo cos slyszalem ze ma byc po 100 osob. A ja tak z tego co pamietam to ok wlasnie 100 sie zarejestrowalem:)
PS
Przedstawilem sie
PPS
Jedzie ktos z Warszawy np samochodem i ma wolne miejse?:)
Nie wie ktoś czy gracze maja zapewniony bezpłatny parking samochodowy na terenie hotelu, albo jak było w eliminacjach w innych województwach?
W sumie to hotel jest 5-cio gwiazdkowy i ceny parkingu mogą być adekwatne do standardu hotelu dla osób nie będących ich klientami