Witam
Od 13 Grudnia nie dostaje punktow za gre na FTP, nie tyle, że pokazuje 0 tylko w rubryce są 3 kropki. (...)
O co chodzi ktoś oświeci ?
Pozdrawiam!
Napisane przez RockyRaccoon
Witam
Od 13 Grudnia nie dostaje punktow za gre na FTP, nie tyle, że pokazuje 0 tylko w rubryce są 3 kropki. (...)
Pozdrawiam!
Nie tylko Ty, więc pewnie opóźnienie ze strony FTP
Pozdro!
Napisane przez RockyRaccoon
Witam
Pozdrawiam!
zero jak zero, ale jak zobaczyłem te kropki i miałem w tym czasie zablokowane (na czas weryfikacji) konto, to aż się zlękłem hyhy
ale jak to się mówi: "nie bój się ja sam w strachu"
No mam ten sam problem, a w dodatku wliczajac te strategy points, ktore powinienem dostac mialbym juz teraz wyzszy status. Nie wiem czy jak je dostane pozniej to wystarczy mi juz punktow z ostatniego miesiaca, jako ze miesiac temu gralem chyba przez tydzien dosyc duzo... ;/
tez czuje sie uszulany by mialbym juz platynke :/
mam jeszce takie pytnaie, czy rakeback nie jest przypadkiem obliczna na podstawie ps ? jesli tak jaki dzis dostaniemy rake back ?
W zeszłą sobotę brakowało mi 4 punkty do wyższego statusu, i coś czuję, że nie jest mi dane go dostać :(... A już po porządnym graniu w niedziele wieczorem i w poniedziałek rano przestałem grać czekając na złoto, i nowe arty
Rakeback dostałem, ale punktów jak nie było tak nie ma
Chyba nie dane mi będzie przeczytanie artykułów z sekcji gold... Z każdym dniem rośnie liczba wymaganych punktów, a oni wciąż nie podliczają... (5 dni nie podliczone).
13.12.2009 0.0
14.12.2009 0.0
15.12.2009 0.0
16.12.2009 ...
17.12.2009 ...
A tak naprawdę to tam nie jest 0, bo było dużo grane
Nie martwcie się , był mały problem z tym naliczaniem punktów ale wszystko wkrótce powinno wrócić do normy
A u mnie wciąż nic
zaś nie będzie podliczone, zaś nie zobaczę niedzielnego treningu bo problemy... Przestaje w to wierzyć, że podliczy mi WSZYSTKO i podbije status przed nowym rokiem. Czy ktoś byłby uprzejmy przesłać mi chociaż artykuły z sekcji złoto, na które się dość mocno napaliłem, i przestałem grać bo przecież "złoto miałem w kieszeni"? Aż trudno w to uwierzyć ale ta cała sytuacja wprowadza mnie w tilt.... 6 dni w dupie...
PS:
Wybaczcie... Frustracja...
zapytam dla pewności, czy ktokolwiek dostał rakeback, czy przez te pkt. też nie dostaliście nic?
bo nie wiem, czy aż tak mało wyrobiłem w stosunku do 1st depo, czy nie dostałem pkt. i nie mają jak policzyć rake'u
Napisane przez xmarylin
zapytam dla pewności, czy ktokolwiek dostał rakeback, czy przez te pkt. też nie dostaliście nic?bo nie wiem, czy aż tak mało wyrobiłem w stosunku do 1st depo, czy nie dostałem pkt. i nie mają jak policzyć rake'u
Ja również nie wiem czy dostałem odpowiedni rakeback, bo był praktycznie zerowy, a rzeczy ze sklepu zamawiałem już dawno temu i poprzednim razem (czyli tydzień temu) rakeback był w porządku. Może to jednak przez to, że już z tydzień nie lecą strategy points?
13.12.2009 0.0
14.12.2009 0.0
15.12.2009 0.0
16.12.2009 0.0
17.12.2009 ...
18.12.2009 ...
Wiadomo coś kiedy wreszcie to zaktualizują? Od tygodnia ciagle mam bronz i brakuje mi kilka PS do srebra (na bank już nastukałem 5 razy tyle) i nowe artykuły nadal mam zablokowane...
Zaczęło już wam normalnie podliczać te SP, czy tylko mnie zalega 7 dni z podliczeniem????