cze
Liczyl ktos na co oplaca sie wymieniac pkt FTP ? mam diamond status i nie wiem ile bede grac tam jeszcze wiec fajnie jakby ktos dal jakies propozycje co z tymi pkt robic , czy na co zbierac
aktualnie mam z 102k
cze
Liczyl ktos na co oplaca sie wymieniac pkt FTP ? mam diamond status i nie wiem ile bede grac tam jeszcze wiec fajnie jakby ktos dal jakies propozycje co z tymi pkt robic , czy na co zbierac
aktualnie mam z 102k
Czy dobrze rozumiem idee ring tickets? Kupuje sobie taki ticket i mam dodatkowy BR do grania cashy i jezeli korzystajac z niego ugram okreslona ilosc punktow to wartosc tego ticketa zamienia sie w normalna gotowke do wyplaty?
Czy wyrabia sie to rownoczesnie z Deal me in Bonus?
jak sie przegra wartosc ticketu to znika
proste co ?:)
tak bonus wyrabia sie przy okazji - ticket to taka dodatkowa forma RB
Napisane przez Groszkin
ale jak kupie ticket 50$ to moge sie wkupic na 5 stolow NL10, ...?
nie. 1 bilet = 1 stol
Mógł by mi ktoś wytłumaczyć co to jest dokładnie rakeback, jak to wszystko działa itp bo gram dość dużo i czytałem coś o tym ale nie wiem. Z góry sorry za pytanie ;p
polska.pokerstrategy.com/rakeback/
Np. Jak zapisujesz sie do turnieju z 1+0,10$ - to te 1$ idzie do puli nagrod , a 0,10$ jako oplata dla poker roomu za 'organizacje' tzw. rake .
Przy grach cash rake jest potracany jako % z danej puli .
Rakeback czyli poker room zwraca ci czesc twojego zaplaconego rake'u ( np. 30% - zalezy od oferty ) .
Sorry za SPAM