Przejdź do forum
Pierwszła wpłata pr...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pierwszła wpłata przez Skrilla

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
919 Wyświetlenia
stekubuk
Oldschool Grinder

Chciałem dokonać pierwszej wpłaty przez Moneybookers i już na samym początku czytam takie info :
"Prosimy upewnić się, że wybrana przez Ciebie waluta odpowiada walucie podanej przez Ciebie na Twoim koncie Skrill"

Niby wszystko spoko, ale ja mam skrilla w złotówkach, a na liście naszej waluty ze świecą szukać. _cool:

Ktoś miał taki "problem" lub ktoś wie co mogę zrobić w tym wypadku ?

Ppppozdro _pleased:

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
rafson
PokerStrategist

ten sam problem i nie wiem co zrobić, waluty na skrillu zmienić się nie da, chyba, że masz konto vip

swoją drogą na inne roomy można wpłacić mając pln, a tu nie

Odpowiedz
Cytat
stekubuk Autor wątku
stekubuk
Oldschool Grinder

Jednak chyba można płacić dowolną walutą, a MB samo przewalutuje ze złotówek tylko, że chyba to trochę mało opłacalnie wychodzi, bo ja dla testu wpłacałem 20 $ --> 18 $ więc dwa dolary poszły w ether :D

Odpowiedz
Cytat
rafson
PokerStrategist

to dziwne bo u mnie nie wchodzi ze złotówek

Odpowiedz
Cytat
art133
Oldschool Grinder

.

Odpowiedz
Cytat
bob600
BlackMember

Udało się już Wam rozwiązać problem? Ja dziś też chciałem zrobić first depo na FTP, ale nie da rady, bo konto Skrill mam w PLN ;/ Co myślicie, aby wpłacić kasę najpierw na P*, a potem zrobić transfer na FTP, bonus za pierwszą wpłatę będzie uwzględniony?

Odpowiedz
Cytat
rafson
PokerStrategist

napisz do supportu, u mnie powiedzieli, że nie mogę, ale gdy odpisałem, że inaczej nie mam zamiaru wpłacać to nagle mi odpisali, ze od teraz mogę i przeszły złotówki

Odpowiedz
Cytat