Najpierw 888 nowym updatem zrobili bałagan z wielkością stolików (na szczęście już naprawili), teraz przyszedł czas na Full Tilt. Widzieliście nowy update? No bez sensu, co im strzeliło do głowy? Teraz jak się chce grać chashówki to nie można sobie wybrać stolika, tylko wchodzisz w ciemno w jakiś tam stolik i nie masz żadnego wyboru (coś jak Rush Poker). Nie wiadomo już jaki jest procent Players per Flop i jaki jest Avg Pot przy odpowiednim stoliku. Widać tylko, że na danym limicie gra np. 54 plrs i jest 7 tables. Wszystko było fajnie i pięknie to muszą sknocić. Ręce opadają.
A grasz SH zapewne. Więc w tym wypadku to lipa, ja cisnę tam FR, więc ch... to zmienia, bo odpalając stoły na mikro od nl5-nl50 i tak zawsze siedzę na wszystkich :D, ale zgodzę się zmiana z dupy i traffic to im raczej do góry przez to nie pójdzie. Trzeba poczekać i zobaczymy, jak fiszy przybędzie to jakoś to będzie się kręcić jeszcze.
coraz wiecej softow tak robi, najpierw Unibet, teraz widze Microgaming i wkoncu FTP (chodzi o klikanie i dolaczania do stolu z automatu)
Ja do wszystkiego dołożę jeszcze problem z poker trackerem, wyświetla mi statystyki na nie wszystkich stołach przypadkowych graczy. Ma ktoś podobnie?
Ja do wszystkiego dołożę jeszcze problem z poker trackerem, wyświetla mi statystyki na nie wszystkich stołach przypadkowych graczy. Ma ktoś podobnie?
Poker trackera nie mam, ale mam Holdem Managera i jest coś takiego, że jak odpalę 8 stolików to na 6 hud chodzi a na 2 nie i nie potrafię tego wytłumaczyć. Zauważyłem jeszcze, że na jednym limicie np. 9 os można odpalić max 6 stolików. Więcej się nie da. "You have already reached the maximum nuber of maximum number of entries in this game." Coś jak w 888.
JA na PT3 sobie na FTP grałem, a teraz po 1 stole mi HUDa wyświetla, więc na HM2 się przesiadłem i staty na wszystkich stołach mi hulają. Co do limitu 6 stolików na FR też mi się taki gówniany komunikat wyświetla jak wyżej. Ogólnie wydaje mi się że trochę kosmitów na FR się pojawiło nowych z orientalnymi statami VPiP/PFR, ale samo siadanie do stołów denerwujące jest naxa. np na NL25 pokazuje 4 stoły/32 graczy, więc z automatu usadza najpierw do tych gdzie po 4/5 osób jest, a dopiero w drugiej kolejności do tych pełnych, gdzie trzeba czekać. Więc od razu sit out'y robię i zamykam te niepełne. Zresztą te "pełne" to też loteria. Siadam, 20 rąk i zostaje 4/5 osób i siestolik rozpada i zabawa w odpalanie pełnego stołu zaczyna się na nowo
Przetrwamy i to, byle by te zmiany rzeczywiście "dobrych" jednostolikowców przyciągały
Ogólnie widzę dużo zmian na gorsze, kiedyś jak był stary FTP to grałem dużo satelit, wygrywałem wpis do turnieju wyrejestrowałem się z niego i kasa szła na konto, a teraz widzę że wszędzie można wygrać bilet na turniej z którym nic nie da się zrobić tylko zagrać turniej, także lipa totalna ):