Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] On Demand

11 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
1,459 Wyświetlenia
filipescu88

wow widzieliscie to ??

czyzby rush sng przerobione na rushowe turki?

10 odpowiedzi

Zgadza się :f_confused:

Jak zbierze się 45 osób to rozpoczyna się turek do którego jest nieograniczona liczba osób a late reg. do 5 levelu

mamastale

Nie tylko rush tak zrobili. Jak dla mnie OK, tylko potrzeba więcej bi bo rzadziej się będzie w kasie... no i rzadziej będą sng startować.

Chyba jednak stary system był lepszy, teraz będę musiał sprawdzać co chwilę kiedy jest bubble.

socosoco

i juz nie ma mojego turka 180os normal za 2,2 :/:/:/

FedericoRivero

Nie podoba mi się to, grałem czasami sup turbo 54os., a teraz startują one przy 36os. i max. jest 1800 :f_mad:

Wygląda na kolejną zagrywkę FTP pod kontem zwiększenia swoich wpływów :) czuje że sporej ilości graczy może się nie spodobać ... na szczescie ja nie gram SnG _tongue:

Napisane przez FedericoRivero
Nie podoba mi się to, grałem czasami sup turbo 54os., a teraz startują one przy 36os. i max. jest 1800 :f_mad:

Popatrz na to z drugiej strony możesz zarejestrować się do kilku turniejów na raz, a nie jak było wcześniej,akurat ten turek o którym wspomniałeś był tylko 1.

FedericoRivero

Napisane przez arbi88

Napisane przez FedericoRivero

Popatrz na to z drugiej strony możesz zarejestrować się do kilku turniejów na raz, a nie jak było wcześniej,akurat ten turek o którym wspomniałeś był tylko 1.

Ale gra w >100 osób to co innego niż 54, trzeba mieć większy bankroll, a już te 54 są baaardzo swingowe.

Znam ze stołów kolesia, który grał niewyobrażalną ilość tych sitów za 2,50 i 5, wyciągał nawet niezły profit, zawsze się zastanawiałem czy nie jest botem ;), może właśnie ze względu na boty zmienili te turnieje bo trudniej jest napisać program kiedy nie wiadomo ilu uczestników będzie grać.

mamastale

Jaki koleś ma nick?

Mi te turnieje też się bardzo dobrze grało moje ROI na tych grach to około 25% ale tak jak mówisz są tam bardzo duże swingi i 300 bi to według mnie minimum żeby je grać. Czasem przez 20 turniejów nic nie ugrałem, a bywały turnieje że 3 razy w jednym czasie w FT grałem

Zmiana zdecydowanie na + jak dla mnie :) grałem tylko rush'a 135 ,teraz jest wiecej graczy w turkach czasami az ponad 300! a co za tym idzie na ft jest wieksza kasa:) Jeżeli ktoś ma dobrze opanowaną gre short stackiem te turnieje są zdecydowanie dla niego:)