Przejdź do forum
malo czasu na ruch

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] malo czasu na ruch

18 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
1,235 Wyświetlenia
MuskTfujWruk
Oldschool Grinder

da sie jakos ustawic zeby np FTP "pikał" jak konczy sie czas ?
jak na PartyPoker na przyklad...

na FTP ma sie tylko 15 sek na ruch ... jak sie nie nacisnie "czas" to nastepuje lipa
dzisiaj gralem BBS na 4 stolach i nie moglem ich ogarnac ;/

straciem seta na flopie bo nie zdazylem nic robic ...

17 odpowiedzi

A nie prościej będzie z tym programem?:

http://tableninja.com/tnft/index.php

Zainstaluj i oprócz hotkeys jest tam opcja żeby program automatycznie wciskał timebank jak zostaje ci 5 sec na ruch. Masz problem z głowy

MuskTfujWruk Autor wątku
MuskTfujWruk
Oldschool Grinder

łoooo kapitalnie dziekowa :*

a da się wtym programie ustawić, żeby podbicia przebijać 4 razy? I preflop podbicia ustawić na 4BB + 1BB za limpera? :D

Fafarafa
Elite Grinder

DA SIĘ. Wystarczy pogrzebać w ustawieniach...

w pot betting? ile % ustawić default preflop? na flopie ustawiłem 66% i po becie przeciwnika ninja ustawia mi raise do 2$ np. gdy w puli jest 70 centów :D

MuskTfujWruk Autor wątku
MuskTfujWruk
Oldschool Grinder

program naciska bank czasu co 4 sekundy ... lecz bank czasu u mnie wynosi tylko 6 sekund ... u was tez ? 15sek + 6 sek to imo dalej za malo

to napisz do supportu FTP, że jesteś ,,specjalnym" graczem i prosisz o większy time bank
LUB
po prostu zmniejsz liczbę stolików...

ja mam 10 sekund w banku, za mało na co? :D graj mniejszą ilość stołów

zendera
Oldschool Grinder

Przez TableNinja straciłem 100$, bo wystackował mi sie, zamiast podbic o 2/3 puli...

autic
Elite Grinder

Napisane przez zendera
Przez TableNinja straciłem 100$, bo wystackował mi sie, zamiast podbic o 2/3 puli...

to nie przez program tylko przez to, że źle go ustawiłeś, lub nacisnąłeś zły bind.... nie siej zgorszenia co do programu ~~

Potem timebank rośnie i jest większy niż 6 :)

M4cko
PokerStrategist

Napisane przez MuskTfujWruk
da sie jakos ustawic zeby np FTP "pikał" jak konczy sie czas ?

Da się.
Options -> Sound -> Alerts only
Program będzie Ci "pikał", gdy nadejdzie twoja kolej a Ty uprzednio nie zaznaczysz "ptaszka" ;) "fold", oraz będzie pikał, gdy rozpocznie się "odliczanie" powiązane z animacją pod twoim nickiem.
Oba dźwięki są różne i łatwe do rozróżnienia.

igotyouu
PokerStrategist

Napisane przez M4cko
Da się.
Options -> Sound -> Alerts only

a ja myslalem ze ta opcja jest po to zeby slyszec wylacznie dzwieki alarmowe
jesli ci ftp nie pika to albo masz problem z dzwiekiem, albo masz wybrana opcje
sound -> off

misiowilk
Oldschool Grinder

Napisane przez zendera

Program jest ok, ale trzeba uważać. Mam włączoną opcję w TN automatycznego usadzania mnie przy stoliku kiedy go otwieram i automatycznego zaznaczania auto post blind.
Otworzyłem sobie stolik na high stakes $100/$200 mixed games żeby poogladać grę i usadziło mnie automatycznie przy stole z całym moim bankrollem, na szczęście akurat trafiłem 1 pozycję przed BB i zdążyłem odejść, 1 rozdanie później i $200 w plecy :)

Napisane przez misiowilk
na szczęście akurat trafiłem 1 pozycję przed BB i zdążyłem odejść, 1 rozdanie później i $200 w plecy :)

A jakbyś trafił nutsy?:D

zendera
Oldschool Grinder

Napisane przez autic

Napisane przez zendera

to nie przez program tylko przez to, że źle go ustawiłeś, lub nacisnąłeś zły bind.... nie siej zgorszenia co do programu ~~

Oczywiście, że dobrze go ustawiłem. Na pusha nie miałem bindu. Full wersja jest na p*, na FTP gdy go testowałem, to była tylko beta nieobsugująca/krzacząca sie przy kilku rzeczach. Na p* ten program bylby ok, ale na ftp dalej uwazam, ze jest slaby.

Miał ktoś z was problem z gaybetami za 1bb bo ja czasami jak klikam mój raise to wale takie śmieszne bety od czasu do czasu?? ?( (normalne stoły,żadne cap)...