Przejdź do forum
Licencja FTP zawies...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Licencja FTP zawieszona

2,204 Posty
395 Użytkownicy
0 Reakcje
335 K Wyświetlenia
szok38
Elite Grinder

Lepszy niezrozumiały gryps , niż nic.

Odpowiedz
Cytat
magda25uk
Oldschool Grinder

Czyli, ze 15 wrzesnia znowu bedzie odroczenie, az w koncu oglosza upadlosc ?(
Bo zbyt rozowo to nie wyglada, w dwa tyg raczej nie da sie wynegocjowac umowy na taka kase..

Odpowiedz
Cytat
szok38
Elite Grinder

Madziu pożyjemy jeszcze te parę dni , zobaczymy.
Dwa pomniejsze pokeroomy po BF w trybie natychmiastowym nie pozostawiły złudzeń swoim graczom. Tutaj natomiast sprawa się ciągnie , coś tam się cały czas dzieje . Każda opcja myślę nadal jest możliwa .Ale nie powiem, czuję powiew optymizmu jakiego dawno nie było.

Odpowiedz
Cytat
Szahaj
Oldschool Grinder

ja jednak jestem optymistą. Myślę że sporo ludzi by skorzystało gdyby serwis ruszył więc kombinują jak to zrobić. Mam na myśli inwestorów bo to przecież maszynka do robienia pieniędzy

Odpowiedz
Cytat
ripper92
BlackMember

Gdzie wy tu optymizm widzicie, negocjują już chyba z 1,5 miesiąca i dalej dupa, jescze teraz na to wychodzi że wszystko pójdzie na marne bo z nowymi inwestorami będą się układać znowu z 2 miesiące :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Puza2010
Poker Player

Nie rozumiem tego Waszego biadolenia, że to tak długo trwa. Oni nie targują się o lizaka, więc nie będzie to miało miejsca z dnia na dzień. Większość na tym forum zachowuje się jakby wiedziała dokładnie jak takie transakcje przebiegają i jak generalnie sprawa wygląda, szczególnie biorąc pod uwagę dodatkowe prawne problemy. Cierpliwości ludzie.

Odpowiedz
Cytat
lorojd1
Elite Grinder

Negocjacje Barcelony z Arsenalem o transfer Fabregasa trwały ponad 2 lata, to możliwe, że tyle poczekamy.

Odpowiedz
Cytat
grzesiek
Elite Grinder

Tyle że Fabregas w między czasie 'nie stracił licencji' :D.

Odpowiedz
Cytat
petesam
Oldschool Grinder

ale stracił formę więc chyba jeszcze gorzej ;)

Odpowiedz
Cytat
bl00dp3t
Oldschool Grinder

Nie wiem czy widzieliście na 2p2 jakiś prawnik odpowiada na pytania. W sumie nic ciekawego nie powiedział, cały czas gada tylko o jakimś super oświadczeniu, które ftp ma wydać na początku tygodnia, w którym przedstawi bliżej jak się mają sprawy związane z inwestorami. Pewnie będzie jak zawsze, czyli same ogóły i nic się nie dowiemy.

Aha i prawnik zdradził co się stanie na najbliższym przesłuchaniu. Otóż uwaga: ftp zaprezentuje komisji "znaczący postęp" :D jak to określili, więc imo jak ktoś łudził się jeszcze że 15 września ruszy ftp, albo cokolwiek się zmieni, to już może się obudzić.

Odpowiedz
Cytat
szok38
Elite Grinder

Dobre info bl00dp3t ! I tak lepiej , że mówią gdy kłamią .Jak przestaną kłamać , mogą przestać mówić ...

Odpowiedz
Cytat
jurata
Oldschool Grinder

Napisane przez jurata
na 2+2 pod tym adresem :
http://forumserver.twoplustwo.com/29/news-views-gossip/full-tilt-chatter-containment-thread-links-old-threads-op-ftp-pays-fees-agcc-1066911/index187.html

trwaja rozmowy z prawnikiem FTP. jeden z uzytkownikow ma kontak mailowy z nim i odpowiada na wszystkie pytania.
nie trzeba sledzic wszystkich stron wystarczy posty "Hash1982"
od wczoraj pojawilo sie ponad 20 stron w tym temacie

Odpowiedz
Cytat
bl00dp3t
Oldschool Grinder

No fajny jesteś, że już o tym pisałeś, ale nie każdy śledzi ten temat codziennie a to co ja napisałem jest z dnia dzisiejszego (teraz już wczorajszego).

Odpowiedz
Cytat
jurata
Oldschool Grinder

.

Odpowiedz
Cytat
TheNaturat
PokerStrategist

Wygląda na to że coś się ruszyło w sprawie FTP. Znajomy Red Pro dostał jakieś info przez które zaproponował mi 70% wartości za kasę na moim koncie, mimo tego że gdy 2 tygodnie temu rozmawialiśmy o potencjalnej cenie to były to kwoty rzędu 30-40% - w połączeniu z pojawieniem się prawnika FTP na 2+2 sytuacja wygląda znacznie lepiej niż niedawno.

Odpowiedz
Cytat
szok38
Elite Grinder

LoL dobre info .

Kumpel parę dni temu mówił mi ,że na 2+2 oferują ledwie 20% .

Odpowiedz
Cytat
ablazer
Elite Grinder

Napisane przez TheNaturat
Wygląda na to że coś się ruszyło w sprawie FTP. Znajomy Red Pro dostał jakieś info przez które zaproponował mi 70% wartości za kasę na moim koncie, mimo tego że gdy 2 tygodnie temu rozmawialiśmy o potencjalnej cenie to były to kwoty rzędu 30-40% - w połączeniu z pojawieniem się prawnika FTP na 2+2 sytuacja wygląda znacznie lepiej niż niedawno.

I szczerze mówiąc to jest najlepsze info od paru tygodni. Sam się ostatnio zastanawiałem nad popchaniem za 70%, ale oferty były sporo niższe.

Odpowiedz
Cytat

Gdzie w ogole mozna sprzedac tego rolla ?
Kto daje takie oferty ? Bo ja byłbym zainteresowany oddaniem swojego za 70%.

Odpowiedz
Cytat
TheNaturat
PokerStrategist

Jeśli chcesz sprzedać to możesz uderzać na 2+2, acz tam standardem jest raczej 20-30%, i nikt obcy więcej ci nie da, bo niby dlaczego? Mi udało się po prostu dlatego że kupcem był mój dobry znajomy, i po prostu uczciwie zaproponował mi wartość tych pieniędzy wedle posiadanej przez siebie wiedzy.

Odpowiedz
Cytat
pawel9
Oldschool Grinder

Panowie do 15 września już dużo nie zostało niedługo wszystko będzie jasne

Odpowiedz
Cytat